Keystone logo
University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

Introduktion

Den University of Asia och Stilla havet (UA & P) Är en privat, ideell institution för högre utbildning som erbjuder några av de mest framstående akademiska programmen i Asien. Det ger en kraftfull kombination av liberal utbildning och professionell specialisering. Formandet av UA & P Eleverna underlättas av en miljö som främjar lärande, kvalificerade och dedikerade lärare, en överlägsen förhållande mellan lärare och studenter och väl underhållna faciliteter.

Brief History

UA & P började 1967 som centrum för forskning och kommunikation, en tankskola som utför forskning och erbjuder examen kurser inom ekonomi och ledning. CRC började små och obetydliga men utvidgade gradvis sin utbildningsverksamhet. Det tilldelades universitetsstatus 1995, och även om det sedan dess varit känt som University of Asia och Stilla havet, är uppdraget detsamma: den fulla utvecklingen av allt som är mänskligt i individen.

Presidenten

UA & P: s president är Dr Winston Conrad Padojinog. Han var installerad som fjärde universitets president i 2015.

Fakulteten

UA & P-fakulteten består av hängivna och kompetenta akademiker och industriutövare.

Alumni

UA & P alumner skiljer sig på arbetsplatsen lika mycket i deras arbetsetik och disciplin som av deras tekniska förmåga. De vet att bred utbildning, professionell förberedelse och personlig bildning de har fått som universitetsstuderande har utrustat dem bra för arbetsplatsen.

Platser

  • Pasig

    University of Asia and the Pacific Pearl Drive, Ortigas Center , 1605 , Pasig

    Frågor