Keystone logo
UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

Introduktion

Som landets flaggskeppsuniversitet erbjuder UAEU ett komplett utbud av internationellt ackrediterade högkvalitets- och grundutbildningar genom sina nio högskolor i nästan alla större discipliner.

Sedan starten 1976 har UAEU utvecklats från en grundutbildningsinstitution till ett omfattande universitet med större betoning på ett forskningsuppdrag.

Som ett forskningsintensivt universitet arbetar UAEU med sina partners i branschen för att tillhandahålla forskningslösningar för utmaningar som nationen och regionen står inför. Nio forskningscentra av strategisk betydelse för landet och regionen utvecklar kunskap inom kritiska områden.

Dessutom fungerar Science & Innovation Park , genom sina företagsinkubatorer, som ett nav för innovation, entreprenörskap och ledarskap för att främja övergången till UAE-ekonomin mot en kunskapsekonomi.

högskolor

Förenade Arabemiraten har 9 separata högskolor, förutom College of Graduate Studies och University College, som är värd för ett omfattande utbud av akademiska discipliner och institutioner.

Besök kollegiets sidor för att lära dig mer.

universitet

Vi är engagerade i excellens genom att skapa en livlig inlärningsmiljö och tillhandahålla toppmoderna inlärningsfaciliteter.

College of Business and Economics

CBE har sin effektiva inlärningsmiljö, utmärkta studieplaner för att hjälpa studenter att bygga sin framtid.

Högskolan för humaniora och samhällsvetenskap

På CHSS främjar vi avancerad vetenskaplig forskning, skapar starka band med samhället och konsoliderar arv och samhällstjänst.

Högskolan för informationsteknologi

Vår högskola är en idealisk plats som sköter personlig, intellektuell och teknisk tillväxt och vi är stolta över våra framgångsrika kandidater.

Ingenjörshögskola

College of Engineering erbjuder utmärkta, internationellt repeterbara program och strävar efter att uppnå hållbarhet inom olika områden.

Högskolan för utbildning

Med moderna undervisningsmetoder erbjuder College of Education program som uppfyller UAE: s utbildningskrav för att bygga ett distinkt kunnigt samhälle.

College of Law

College of Law har en prestigefylld status regionalt och tillhandahåller forskningsbaserade program för att tillgodose UAE-samhällets behov.

College of Food and Agriculture

CFA är engagerad i studenternas framgång och erbjuder akademiska program som använder kritiskt tänkande för att förvärva studenter med de färdigheter som krävs på den konkurrenskraftiga arbetsmarknaden.

College of Science

Vi tillhandahåller en utmärkt experimentbaserad inlärningsmiljö för att förbereda kandidater utrustade med tekniska kvalifikationer och kompetens i enlighet med internationella standarder.

College of Medicine and Health Sciences

Vi tillhandahåller en utmärkt experimentbaserad inlärningsmiljö för att förbereda kandidater utrustade med tekniska kvalifikationer och kompetens i enlighet med internationella standarder.

College of Graduate Studies

Vi erbjuder de bästa programmen och faciliteterna för att hjälpa studenter att uppfylla deras ambitioner om att studera forskarutbildningar. Vi erbjuder också olika fullständiga och delvis stipendier för olika program.

Statistik

Förenade Arabemiraten universitet (UAEU) är ett omfattande, forskningskrävande universitet med cirka 13 900 studenter, med mer än 900 lärare och 65 000 alumner som innehar nyckelpositioner inom regering, industri, handel och alla affärsområden i hela regionen. Internationella studenter och fakulteter som representerar mer än 65 länder berikar och livar upp campus och klassrum samtidigt som de stimulerar kulturell mångfald.

  Campus funktioner

  Med sin utmärkta fakultet, toppmoderna campus och ett komplett utbud av studiestödstjänster erbjuder UAEU en levande-lärande miljö som är oöverträffad i regionen. UAEU är ett moget universitet med betydande prestationer och en tydlig bana för kontinuerlig förbättring med ett mål att erkännas internationellt som ett av världens bästa universitet.

   Platser

   • Abu Dhabi

    Reem Island, 8th floor of Sky Tower, , Abu Dhabi

   • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed Street, , Al Ain

    • Dubai

     Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation, Al Beda’a, , Dubai

     Frågor