Keystone logo
UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

Introduktion

Välkommen till UCD Online, där du kan uppnå en globalt erkänd examen genom flexibel online-lärande.

University College Dublin har gett elever med högsta kvalitet undervisning och lärande upplevelse för mer än 150 år.

Vi erbjuder nu vår utbildning i världsklass och kvalifikationer genom ett urval av online-kurser.

Flexibel online-leverans innebär att du kan lära on-demand och i din egen tid med all trygghet av UCD expertis och support.

UCD Online hjälper dig att utöka din befintlig kunskap, studera för en professionellt erkänd kompetens eller få ny kompetens för att byta karriär.

about1

Excellence in Education Nu Online

UCD erkänner den höga efterfrågan i Irland och utomlands för vidareutbildning. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ utbildning och erkända kvalifikationer med hjälp av moderna, flexibla inlärnings metoder. Online lärande är bara en av dessa.

UCD Online är en ny University College Dublin erbjudande baserat på 150 års erfarenhet av att leverera akademisk undervisning av hög kvalitet på både grund- och forskarnivå. Det är ett svar på den ökande efterfrågan student, samt snabbt växande tekniska utvecklingen. Mogna kursmaterial som är väl utvecklade och testade nu levereras på nätet av samma forskare som ger sin expertis och stöd till studenter som deltar i UCD Campus.

Blivande UCD Elever kan se fram emot samma kvalitet akademiskt material och support som våra campus studenter. Studera på nätet ger en flexibel möjlighet för studenter som syftar till att uppnå en UCD grad men är inte positionerade för att delta i campus på grund av plats, arbete, familj eller andra begränsningar. Vår modul till Masters alternativet möjliggör för studerande att prova ämnesområden de är intresserade av med potential att arbeta för en UCD grund- eller forskarutbildning inom en tidsram som passar just deras livsstil. Det finns ingen skillnad mellan en UCD kvalifikation som erhållits på campus eller online.

UCD Rykte och akademisk excellens

University College Dublin (UCD) är ett av Europas ledande forskningsintensiva universitet där grundutbildning, forskarutbildning mästare och forskarutbildning, forskning, innovation och samhällsengagemang bildar en dynamisk kontinuum av aktivitet.

Universitetet grundades 1854 av John Henry Newman, vars klassiska verk idén om ett universitet är ett av de mest bestående texter om värdet av högre utbildning internationellt och en inspirationskälla för UCD nuvarande pedagogiska filosofi.

Idag UCD är Irlands största universitet med nästan 30.000 studenter. Det är den mest populära destinationen för irländska skol förtid och aktivt främjar universitetslivet som en resa av akademisk och personlig upptäckt genom sin mycket innovativa och flexibla UCD Horizons grundplanen.

UCD är Irlands ledande inom forskarutbildningen med ca 7000 forskarstuderande, vilket motsvarar cirka 28% av UCD studenter, och nästan 2000 doktorander. Över 50% av UCD studenter vidare till forskarutbildning.

Rollen för UCD inom irländsk högre utbildning understryks av det faktum att UCD står ensam för mer än 30% av internationella studenter, över 25% av alla doktorander och nästan 28% av alla doktors registreringar över de sju irländska universitet.

UCD med siffror

UCD är nationellt ledande inom forskningsfinansiering, locka kvalitet investeringar som har hjälpt universitetet att etablera ett rykte som en världsklass destination för ledande forskare. Universitetet har etablerat fyra stora tvärvetenskapliga forskningsteman som matchar Irlands behov och aktuella globala utmaningar.

UCD håller ett externt fokus, i syfte att leda och form dagordningar genom allianser och partnerskap med sina jämnåriga, nationellt och internationellt.

Den internationella ställning UCD har ökat snabbt under de senaste åren och universitetet är för närvarande rankad inom topp 1% av institutioner över hela världen av Times Higher Education ranking.

UCD ligger på en vacker lummig 133 hektar campus nära Dublins centrum, vilket ger en blandning av akademiska anläggningar, forskningsinstitut, bibliotek och arkiv samlingar, företag utrymme, studentbyar och sport och fritidsanläggningar.

Betyg

Obs: Student siffror avser läsåret 2011/12

undervisning filosofi

Du kommer inte hitta en bättre plats att studera än UCD. Vi är Irlands ledande universitet, erbjuder det bredaste sortimentet av utmärkelser grader i de mest spännande miljöer; och med UCD Horizons och UCD Online du har fler valmöjligheter än någonsin.

UCD akademiker att arbeta för att ge svar på de viktigaste frågorna i vår tid

Detta är din chans att bli en del av en gemenskap där nästan 30.000 studenter fullfölja sina studier under ledning av Irlands bästa akademiker, varav många ledande internationella experter.

UCD akademiker att arbeta för att ge svar på de viktigaste frågorna i vår tid, från Irlands politiska framtid i en utvidgad europeisk gemenskap till förebyggande och behandling av sjukdomar.

Vårt bibliotek har de resurser du behöver för att sätta lärande, bokstavligen, till hands. Det finns också omfattande e-learning anläggningar och elektroniska resurser som säkerställer omedelbar tillgång till de resurser, helst, var som helst. En stor del av din inlärningsmaterial finns nu på nätet och du kommer att kunna komma åt detta och annan information, samt skicka och ta emot e-post, oavsett var du befinner dig.

Platser

  • Ireland Online

    Student Desk, Tierney Building, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, , Ireland Online

Frågor