Keystone logo
University for International Cooperation

University for International Cooperation

University for International Cooperation

Introduktion

För att möta de utmaningar som regenerativ och hållbar utveckling kräver vi personal med en omfattande, holistiskt och terränglöpning.

UCI präglas av ny design, utbildningsprogram relevanta och tillgängliga från var som helst i världen.

University för internationellt samarbete har skapat ett centrum för entreprenörskap och innovation med fokus på att utveckla entreprenörsfärdigheter tusentals latinamerikaner som kräver ett laboratorium som tillåter dem att öka sin verksamhet experiment.

Forskning, Extension och Outreach

University förlängning, forskning och hänger samman med undervisningen är grundläggande pelare i den pedagogiska modellen av UCI.

Entreprenörskap och Innovation Center

Centrum för entreprenörskap och innovation UCI fokuserar på att utveckla entreprenörsfärdigheter.

scenarier för att vägleda framtida planer och strategier

Projektet har utvecklat klimat och socioekonomiska scenarier som ett verktyg för strategisk planering.

mission

Co-skapa utbildnings- och samarbetslösningar som bidrar till byggandet av en intelligent samhälle med universella etik, genom partnerskap, deltagande ansvariga och omsorg.

utsikt

UCI är en global organisation av utbildnings innovation för ett kunskapssamhälle, som söker en regenerativ och evolutionär utveckling till en komplex, mångskiftande och föränderlig värld.

Historia av universitetet för internationellt samarbete

University för internationellt samarbete (UCI) föddes i Costa Rica 1994, som ett svar på behovet av latinamerikanska och karibiska regionen att ha personal med inter och tvärvetenskaplig utbildning, för att effektivt ta itu med de utmaningar och mångfasetterade dilemman komplexiteten i den moderna världen, enligt begreppen hållbarhet, regeneration, bevarande och globalisering.

UCI har ett tydligt ansvar för att hjälpa till att utbilda ledare för att främja en smart, kan hantera verkligheten, mer inkluderande helhetssyn på kunskap olika globala samhället; fakultativa akademisk och vetenskaplig stringens där paradigm av aktuell vetenskaplig och teknisk utveckling, men med värderingar och attityder byggandet av socialt ansvar, harmoni med naturen och skapandet av ett mer sammanhållet och inkluderande samhälle bygger på. Den UCI antagit och främjat kombinerade virtuella och inlärningsmodeller, sedan före rörelsen blev ett massfenomen.

"En institution, många nationer". Mer än 3.500 studenter som kommer från 54 världens länder och 5 kontinenter är många ansikten som gör UCI samtida studiecenter med global räckvidd.

Kompetens utbildning, IT som verktyg för utbildning, lärande utrymmen dynamiska former av internationella kvalifikationer, lärare experter känd i sina områden, format och innovativa klasser (virtuellt ansikte och blandade) i linje med kraven från den pedagogiska paradigm idag de är UCI bidrag till framtidens utbildning.

University för internationellt samarbete är kunskap, utveckling och innovation för framtiden.

UCI är intelligent, virtuell, konkurrenskraftig, strategisk, sammanhängande, mångsidig, flexibel, positiv och global.

Platser

  • San José

    Universidad para la Cooperación Internacional Between 15th & 17th Avenues, 35th Street , , San José

Program

Frågor