Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master i skogsvetenskap
Universitas Gadjah Mada

Master i skogsvetenskap

4 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Aug 2024

IDR 25 000 000 / per semester *

På Campus

* internationellt | ordinarie: 9000000 IDR

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master Program of Forestry Science (MPFS) inrättades 1993. Skogsbruksfakulteten vid Universitas Gadjah Mada administrerar ett program på forskarnivå för att generera professionella mänskliga resurser inom skogsvetenskap på masternivå (MSc). MPFS har en vision: "att vara ett banbrytande masterprogram i överlägset tropiskt skogsbruk, innovativt och framstående på nationell nivå, samt tjäna folkens och nationens intressen genomsyrat av kulturvärden baserade på Pancasila". Utföra utbildning, forskning och samhällstjänst samt bevara och utveckla vetenskap inom området överlägset tropiskt skogsbruk och vara till nytta för samhället. Huvudmålet med Master Programme of Forestry Science (MPFS) är att organisera kvalificerad högutbildning för tropiskt skogsbruk för att producera utmärkta och kompetenta akademiker. MPFS är ett forskarutbildningsprogram som genomförs av Fakulteten för skogsbruk UGM. Läroplaner för MPFS är en uppsättning planer och regler för innehåll eller litteraturgenomgång, lektionsplan, undervisningsmetod och utvärdering som används som grund för lärandeaktiviteter.

Syn

Vår vision är att bli en pionjär inom ett masterutbildningsprogram inom området tropiskt skogsbruk som är enastående, innovativt och framstående på nationell och internationell nivå, samt att tjäna folkets och nationens intressen genomsyrade av kulturella värderingar baserat på Pancasila.

Uppdrag

Vårt uppdrag är att bedriva utbildning, forskning och samhällstjänst samt att bevara och utveckla kunskap inom området tropiskt skogsbruk som är överlägset och fördelaktigt för samhället.

Läroplan

Faciliteter

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Civilingenjör i europeisk skogsbruk
    • Joensuu, Finland
  • Civilingenjör i planering och analys i multifunktionellt skogsbruk
    • Tartu, Estland
  • Máster Universitario en Ingeniería de Montes
    • Valencia, Spanien