Keystone logo
Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Introduktion

OM VÅR UNIVERSITET (Kardinal Stefan Wyszynski University)

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) grundades den 3 september 1999. Universitetet grundades på grundval av den tidigare katolska teologiska akademin (1954-1999). Kardinal Stefan Wyszynski University är ett offentligt universitet med 32 studieområden (10 fakulteter), över 16 000 studenter, 737 akademiska lärare och 383 administrativ personal. Studier utförs i ett heltidssystem och ett deltidssystem, både i ett långt cykelsystem (master) och i en grundnivå (ungkarl). UKSW erbjuder även yrkeskvalifikationer i forskarutbildning och doktorandprogram. Studier utförda på de flesta av fälten är certifierade av State Accreditation Commission. Studenter har möjlighet att gå vidare till över 60 universitet i Europa under Erasmus-programmet. Det finns många studentvetenskapliga föreningar och studentorganisationer, studentteater och kör. Det finns också sportanläggningar.

OM VÅR FAKULTUR (Fakulteten för kristen filosofi)

Fakulteten för kristen filosofi omfattar tre institut: Filosofiska institutet, Institutet för psykologi och Institutet för ekologi och bioetik, inklusive totalt 16 sektioner och mer än 30 stolar. Fakulteten har ett fristående datalaboratorium, diagnostiklaboratorium, bibliotek och laboratorium med Wien Test System (VTS). Sedan 2014/15 år har våra studenter tillgång till det nya laboratoriumet för naturvetenskap och det centrala psykologiska laboratoriet. Vårt uppdrag är att ge era elever vår studie en vänlig miljö där forskning och utbildning samlas. Fakulteten erbjuder:

2
 • Bachelor- och masterprogram "inom filosofi och miljöskydd
 • Integrerat masterprogram i psykologi
 • program Ph.D. i filosofi och psykologi

I våra studieprogram strävar vi efter att erbjuda mångsidig och attraktiv utbildning baserad på omfattande teoretisk, metodisk och praktisk kunskap. Fakulteten skyddar sin framtid genom att utveckla högkvalitativ forskning. Fakulteten publicerar egna tre vetenskapliga tidskrifter: "Studia Psychologica", "Studia Philosophiae Christianae" och "Studia Ecologiae et Bioethicae." Nyligen har fakulteten bedömts "En kategori" i den nationella ackrediteringsprocessen, vilket visar att den helt uppfyller kraven i sitt uppdragsförteckning. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

VÅR MISSANVISNING I INTERNATIONALISERING

Vi ser bortom gränserna för vårt eget universitet och det starka stödet och främjar internationell rörlighet både personal och studenter på vår fakultet. År efter år, välkomna ett ökande antal internationella studenter till vårt akademiska samhälle. Fakulteten för kristen filosofi samarbetar för närvarande med utländska universitet, vetenskapliga och forskningsinstitutioner. Vi tror att det är ett viktigt område för vår utveckling. Därför strävar vår fakultet till att underlätta inte alla former av internationellt samarbete samt att skapa förutsättningar för att skapa nya modeller för internationellt samarbete. Vi erbjuder ett varmt välkomnande till alla våra gäster från utlandet!

Studie vid fakultet av kristen filoskopi

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Studenter från europeiska universitet som har undertecknat Erasmus bilaterala avtal med fakulteten för kristen filosofi inom filosofi, psykologi eller miljöskydd, små spenderar en eller två terminer som studerar vid vart och ett av våra institut. Observera att de inkomna Erasmus-studenterna ska nomineras officiellt av deras heminstitution. Varje år ger fakulteten för kristen filosofi några kurser på engelska för internationella studenter.

8 skäl att studera med oss

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Kurser på engelska: Studenter erbjuds ett urval av kurser undervisade på engelska i psykologi, filosofi, miljöskydd. År efter år strävar de efter att göra vårt erbjudande mer attraktivt och mångsidigt.
 2. Orienteringsträning: För att hjälpa dig att lösa dig under dina första dagar i Warszawa har vår internationella kontor utformat en orienteringsutbildning för Erasmus-studenter med användbara tips, information och möjligheter att träffa Erasmus-studenter. Du kommer att mailas om den exakta tiden för orienteringsutbildningen.
 3. Mentorprogram: För att hjälpa dig att hitta dig på universitetet och i Polen kan du fråga om din personliga polska kompis - en polsk student som kan svara på alla dina praktiska frågor, visar dig vägen i Warszawa, i din fakultet, i polska vanor , etc. Denna typ av hjälp tillhandahålls av Erasmus Student Network (ESN). ESN är en studentorganisation som stödjer studentmobilitet. Det syftar till att förbättra integrationen genom att organisera resor, fester och evenemang för internationella och lokala studenter. Medlemmar i vår ESN erbjuder hjälp och support från början av din vistelse i Polen (Mentorprogram). För mer information gå till www. UKSW .esn.pl
 4. Koordinatorernas hjälp och stöd: Koordinatorerna är de personer som ansvarar för mobilitetsprogrammen. Varje internationell student stöds av två samordnare: den akademiska samordnaren (dr. Katarzyna Knopp, dr. Zuzanna Górska) och den administrativa samordnaren (Mariola Sadowska). De hjälper dig gärna under din studie på vår fakultet.
 5. Boende: Vi kan erbjuda en plats i studentbostad i dubbelrum. Varje rum är utrustat med internetuppkoppling, toalett, två duschar, en matsal med spis och kylskåp. I sovsal har eleverna tillgång till TV-rum, vardagsrum, läsrum, tvätt- och torkmöjligheter. Hyran är cirka 100-150 euro per månad.
 6. Polen - attraktivt destinationsland: Polen nådde med 8: e plats i rankningen av de bästa nationella varumärkena, under kategorin "Rising Star" och genomförd av Country Brand Index, vilket indikerar att länderna är mest attraktiva för turister. Besökare till Polen upptäcker den fina kulturen, natursköna landskapet och extraordinära historiska platser. Oavsett om du utforskar städer, historiska monument eller natur, kommer besökarna säkert att ta bort rika minnen. Polen är ett attraktivt mål för studenter. Under läsåret 2012-13 var vårt land det 7: e mest populära destinationslandet i EU med 10 772 inkommande studenter. Dessutom anses Polen vara ett av de billigaste länderna i EU för att leva som student.
 7. Warszawa - studenternas plats på universitetet ligger i Warszawa - huvudstaden i Polen. Warszawa är en av de snabbaste utveckla europeiska städerna och centrum för det politiska, sociala och kulturella livet. Warszawa har också ett rikt akademiskt liv - det är värd mer än 200 000 studenter per år. Warszawa med sin charm och dess många kulturella och fritidsaktiviteter är en fantastisk stad att utforska och ett bra turistmål. Dessutom har staden en privilegierad geografi, som ligger halvvägs mellan havet och berget.
 8. Polska din polska: Vi erbjuder frivillig polsk kurs (betald). Dessutom kan du öva din polska hänga med dina polska vänner.

Platser

 • Warsaw

  Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

  Frågor