Keystone logo
© Eva Dang
University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

Introduktion

Den University of Leicester School of Business har ett gott rykte för forskarutbildningen. Studera här kommer att hjälpa till att förbereda dig för ett brett spektrum av karriärmöjligheter inom förvaltning, näringsliv eller sektorn för finansiella tjänster, liksom för framtida forskning.

Om skolan University of Leicester School of Business grundades 2016, som samlar de utestående kompetens inom ekonomi och förvaltning för att skapa ett världsledande Business School.

Heltids MSc grader MSC Banking och International Finance

Kursen vänder sig till dig om du vill ta en analytisk metod för att förstå de metoder som används i modern bank och finans i ett internationellt sammanhang.

MSC affärsanalys och finans

Kursen vänder sig till dig om du vill använda din förståelse för ekonomi och kvantitativa metoder för analys av problemen i näringslivet reglering, organisation och finansiering.

MSc Finance

CFA ® Program Partner CFA Institute Kursen vänder sig till dig som vill lära mekaniken i finansmarknaderna, förstå de ekonomiska beslut företag och vilken typ av finansiell risk.

MSc Financial Economics

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper om ekonomi eller finans och eventuellt gå vidare för att studera en doktorsexamen eller forskning inom området ekonomi eller finans.

msc finansiell riskhantering Vi är ett Academic Partner GARP - Global Association of Risk Professionals. Kursen vänder sig till dig om du vill utrusta dig med kompetens inom riskledningsmetoder, kvantitativ analys, finansiell analys och programmering.

phd Vår School of Business är forskning-ledda, åtagit sig att producera högsta kvalitet stipendium samtidigt som man erkänner den viktiga relationen mellan kvalitet inom forskning och undervisning.

Doktorander slutföra ett självständigt forskningsprojekt under ledning av en tillsyns lag. Forskningen är normalt slutföras under en period av tre till 3,5 år (heltid) eller 6 till 6,5 år (deltid / distansutbildning) maximum.

Vi erbjuder Economics PhD tillsyn i områden som är förenliga med forskningsintressen våra lärare inklusive:

Spelteori Mekanism Design Behavioral Economics Industriell organisation Tillväxtteori Offentlig ekonomi Arbetsmarknadsekonomi Politisk ekonomi Economics of Migration Hälsoekonomi Organisation teori Affärsetik Marknadsföring och konsumtion Redovisning och finansiering Politisk ekonomi Human Resource Management

Vi erbjuder handledning för grader:

Doctor of Philosophy (PhD) - Heltids Master of Philosophy (MPhil) - Heltids

Platser

  • Leicester

    Ground Floor Astley Clarke Building University of Leicester , LE1 7RH, Leicester

    Frågor