Keystone logo
Ulster University School of Geography and Environmental Science

Ulster University School of Geography and Environmental Science

Ulster University School of Geography and Environmental Science

Introduktion

Varför studera hos oss på Ulster?

Vi är kända för att ha en öppen, vänlig och informell atmosfär i kombination med vårt rykte för forskning och innovativa kurser gör oss till en av de bästa platserna för att studera geografi och miljövetenskap.

Gör dig klar för branschen

Alla våra kurser är noggrant utformade för att förbättra din anställbarhet och framtida karriärmöjligheter. Med utmärkta länkar till branschen får du möjlighet att få praktisk erfarenhet som gör din kurs relevant för framtiden.

Från provtagning och övervakning av vattenföroreningar i lokala sjöar till att använda satellitbilder för att övervaka förändringar av landtäckning och tillbringa en vecka i Katalonien för att studera det sociala sammanhanget med självständighetsrörelsen, vi ger studenterna uppslukande upplevelser och forskningsstyrd undervisning så att du kan få verkliga färdigheter .

En gång i livet upplevelse

Vi lägger stor vikt vid kompetensbaserad träning och fältarbete, våra grundexamina inkluderar ett valfritt praktikår där du kan få chansen att arbeta i branschen eller studera utomlands.

Industriella placeringar
Våra studenter har genomfört praktikplatser hos lokala råd, Nordirlands regering, National Trust och ett brett utbud av miljö- och teknikkonsulter, främst i Storbritannien och Irland.

Studerar utomlands
Du kan få chansen att studera internationellt med studenter på väg till Montana i USA och New South Wales i Australien samt Nederländerna, Spanien, Österrike och Tjeckien över hela Europa.

Göra skillnad genom forskning

Våra doktorander forskar på en rad ämnen från antibiotikaresistens i akvatiska system till att kvantifiera glaciärförändringar i Arktis och modellera vind på Mars yta!

Plats, plats, plats

Vi ligger på det spektakulära Causeway Coast Area of Outstanding Natural Beauty, bara några minuter från naturliga laboratorier som du kan utforska, inklusive öppet hav, flodmynningar, floder, sjöar, skogsmarker och högland - alla idealiska platser för att utveckla dina fältundersökningar och provtagningskunskaper.

Platser

Platser
 • Belfast

  Ulster University York Street Belfast Co. Antrim, BT15 1ED, Belfast

  • Coleraine

   Ulster University Cromore Road Coleraine Co. Londonderry, BT52 1SA, Coleraine

   • Antrim

    Ulster University Shore Road Newtownabbey Co. Antrim, BT37 0QB, Antrim

    • Londonderry

     Ulster University Northland Road Londonderry Co. Londonderry, BT48 7JL, Londonderry

     • Birmingham

      5th Floor Centre City 5-7 Hill Street Birmingham, B5 4UA, Birmingham

      • London

       St James' House 10 Rosebery Avenue Holborn London, EC1R 4TF, London

       Program

        Institutionen erbjuder även:

        Frågor