Keystone logo
University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

Introduktion

Vårt universitet erbjuder dig moderna utbildningar, som bygger på samstämmighet i både teoretiska och praktiska kunskaper och är fullt anpassade till moderna förändringar på arbetsmarknaden.

Våra professorer, assistenter och partners till vårt universitet kommer att hjälpa dig under dina studier med sin kunskap, erfarenhet, entusiasm och ovillkorliga stöd för att skaffa sig fördjupade kunskaper som kommer att hjälpa dig att helt svara på utmaningarna i modern affärsverksamhet.

Med ditt val du öppnar många möjligheter när vi talar om ditt personliga engagemang, inte bara inom vårt universitet, men alla Atlas Group, den ledamot som vi är. På så sätt kommer du att få chansen att förbättra och göra bättre dina kunskaper, färdigheter och kunskaper du förvärvar under dina studier, men också att bidra till den framtida utvecklingen och välståndet i hela koncernen.

Fakulteten för Business Studies "Montenegro Business School", Universitetet" Medelhavet "Podgorica, är en ung läroanstalt i Montenegro som gradvis utvidga sin läroplan för att tillfredsställa ett behov av hög kvalitet och up-to-date utbildning av unga människor. Fakulteten har också förbundit sig till internationaliseringen av utbildningen, samt till utveckling av studieprogram på engelska. Efter detta åtagande, använde fakulteten en möjlighet till samarbete med utländska universitet inom Tempus-projektet DEBUT-M.

Platser

 • Podgorica

  Vaka Đurovića bb, 81000

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor