Keystone logo
The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Introduktion

University of New Brunswick Saint John"s Faculty of Business är där professorer faktiskt vet ditt namn.

Vi strävar efter att lära känna våra studenter och engagera dem i unika möjligheter som är rätt för deras karriärutveckling. Vi är en liten, vänlig och dedikerad fakultet med ett uppdrag att förbättra din förståelse för världen där du bor och arbetar, och för att göra det möjligt för dig att göra en betydande skillnad i ditt samhälle. Vi vill att våra studenter ska lyckas i alla ansträngningar de väljer att bedriva.

Våra studenter har möjligheter att göra och prova saker här som de kanske aldrig får chansen att göra på ett större campus. Studenter har presenterat artiklar vid konferenser med sina professorer, var värd för en lokal radioprogram, skriven för studenttidningen, tjänstgjorde i Saint John Board of Trade och interagerade med några av de mest inflytelserika och inspirerande människorna i vår stad och provins.

Vi tar med verklig erfarenhet direkt in i våra klassrum

Självklart, våra fakultetsmedlemmar är smarta men de är också riktiga människor som ger en mängd praktisk kunskap till sin undervisningsstil. Surfa igenom fakultetsprofilerna och se den talang som finns bland vårt team.

Vi har en entreprenör som undervisar i Small Business Strategy, en advokat/auktoriserad revisor som undervisar i finans- och affärsjuridik och en IKT-expert som utmanar studenter att integrera ny teknik i sina uppdrag genom bloggbaserade lärtidskrifter och använda Google Dokument i sina rapporter.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Saint John

  UNB Saint John 100 Tucker Park Road P.O. Box 5050, E2L 4L5, Saint John

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor