Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Introduktion

om UND

University of North Dakota (UND) är statens äldsta och största universitet, med nästan 15000 studenter och 225 + studiefält.

UND erbjuder möjlighet till ett överkomligt pris tag. UND s undervisning och avgifter och rum / måltid planer kostar $ 4000 mindre per år än det nationella genomsnittet för fyra år offentliga universitet (College Board). Med 3000 kurser, nästan 40 online grad program , och 84 forskar utbildningsprogram ; UND har fler erbjudanden än någon högskola staten. UND mångsidiga studentkår representerar alla 50 stater och mer än 60 länder. NCAA Division 1 friidrott ger UND fans över hela landet något att se fram emot varje säsong. Staten flaggskepp forskningsuniversitet, har UND en rykte för forskning och stipendium i hälsovetenskap, energi och miljö, flyg- och entreprenörskap. UND är en av de 100 doktorsforskningsuniversitet i USA. UND är en av endast 47 offentliga universitet i landet med både ackrediterade forskarskolor av lag och medicin. Studentlivet är en viktig del av den UND erfarenhet. Med tjänste lärande grupper, praktik, ledande positioner inom 275+ klubbar och organisationer , samt utbildning i utlandet , det finns många sätt att göra en skillnad. Beläget i Grand Forks , North Dakota, är UND rätt hemma i denna pulserande college stad med över 50.000 personer som befinner sig på gränsen mellan North Dakota och Minnesota.

UND mission och vision Mission Statement

University of North Dakota, som en medlem av North Dakota University System, tjänar staten, landet och världssamfundet genom undervisning, forskning, skapande verksamhet och service. Statligt stöd, universitetets arbete beror också på federal, privata och företagskunder källor. Med andra forskningsuniversitet, delar universitetet en distinkt ansvar för forskning, utveckling, bevarande, och spridning av kunskap. Genom sin sponsring och främjande av grundforskning och tillämpad forskning, stipendium och kreativ strävan bidrar universitetet till allmänheten välbefinnande.

Universitetet behåller sin ursprungliga uppdrag i humaniora, näringsliv, utbildning, juridik, medicin, teknik och gruvor; och har också utvecklat särskilda uppdrag i omvårdnad, konst, flyg, energi, mänskliga resurser och internationella studier. Det erbjuder ett brett utbud av utmanande akademiska program för grund-, yrkes- och doktorander genom forskarnivå. Universitetet uppmuntrar studenter att göra medvetna val, att kommunicera effektivt, att vara intellektuellt nyfiken och kreativ, att åta sig att livslångt lärande och service av andra, och att dela ansvaret både för sina egna samhällen och för världen. Universitetet främjar kulturell mångfald bland sina elever, personal och fakultet.

Utöver sin på campus instruktions- och forskningsprogram, University of North Dakota separat och samverkan ger omfattande fortbildning och offentliga serviceprogram för alla delar av staten och regionen.

Vår vision

Exceptionell UND är visionen färdplan som beskriver UND fem strategiska prioriteringar som bygger på, och stödja vår mission av undervisning, forskning och service. Läs mer om de fem prioriteringar och hur de forma framtiden för UND.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Frågor