Keystone logo
Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Introduktion

50-talet - HUR DET BÖRJA ALLT.

Det hela började på 1950-talet. ABEU (Brazilian Association for University Education) började med Ginásio Belford Roxo. På den tiden Belford Roxo fortfarande var en del av kommunen Nova Iguaçu.

60'S DECADE - START AV TEKNISKT OMRÅDE.

På 60-talet ABEU skapade tekniska School of Belford Roxo. År 1964 redovisnings kursen redan erbjuds i regionen. Eftersom efterfrågan var stor utökade banken sitt utbud av tekniska kurser skapar den tekniska Center i Nova Iguaçu. Under samma period kom de professionella kurserna.

70-talet - GODKÄNNANDE FÖR ATT ERBJUDA ÖVERKURSER

Högre utbildning kommer till ABEU . Med MEC tillstånd börjar institution att erbjuda kurser i hantering och redovisning. På grund av tillgången på dessa två kurser skapades fakulteten för ekonomi, redovisning och administrativ Nova Iguaçu. Även vid detta tillfälle ABEU erkändes som en klinisk enhet, social, utbildning och filantropiska karaktär, deklareras som Public Utility Federal.

80'S - GENOMFÖRANDET AV NILÓPOLISENHETEN

Vi är redan på 80-talet, tiden för skapandet av Nilópolis enheten och erbjuder kursen i Computer Technology. På grund av den framgångsrika prestandan med högre utbildning, ABEU var Faculdades Integradas skapades. På samma årtionde ABEU Högskolor Island också var aktiv.

90'S - FÖRSTA FAKULTET ANGRA DOS REIS

På 90- ABEU når ABEU Integrated College Angra dos Reis som den första högskolan i regionen och erbjuder kurser i management och teknik inom utveckling av systemanalys.

ÅR 2000 - SENAST, UNI ABEU !

Vi anlände till det nya årtusendet, en tid med stora förändringar också för ABEU . År 2002 är den institution ackrediterad av MEC som Uni ABEU University Center. Eftersom det hela började Belford Roxo, var föräldraenheten i kommunen. Förutom huvudkontoret, Uni ABEU redan ägde Nilópolis, Nova Iguaçu, Angra dos Reis och Rio de Janeiro-enheter.

AKTUELL SCENARIO - REFERENSINSTITUTION I DOWNTOWN

50s här Uni ABEU inte slutat växa. Idag finns 14 grund och 14 forskarutbildning. I Baixada Fluminense är vi en referens inom högre utbildning. Studenter som passerar genom våra enheter har samma syfte - att växa professionellt med kvalitetsutbildning, helt inriktad på arbetsmarknaden.

Platser

  • Rio de Janeiro

    Rua Itaiara,301, 26113-400, Rio de Janeiro

    Frågor