Keystone logo
University of Caen Normandy

University of Caen Normandy

University of Caen Normandy

Introduktion

Att välja University of Caen Normandy - UNICAEN betyder: dra nytta av en rik och innovativ kvalitetsutbildning, tillhandahållas med tjänster som passar dina behov, få tillgång till sport, kulturell och associativ mångfald.

University of Caen Normandy är en viktig aktör och en drivande kraft för att utveckla högre utbildning och forskning i Normandie. Det välkomnar mer än 29 000 studenter på flera campus i Caen-byn och regionerna Cherbourg-en-Cotentin, Alençon, Lisieux, Saint-Lô och Vire.

Vid University of Caen Normandy kan du unna dig alla fördelar i Normandie-regionen, som kustlinjen, närheten till Storbritannien, snabb och enkel tillgång till Paris och kulturella och attraktiva sportaktiviteter. Regionen har också en stark kulturell tradition som illustreras både av stora internationella evenemang (firandet av Normandie landning under andra världskriget, internationella ridtävlingar, Grande Armada, ...) och av mångfalden av dess arv (Mont Saint Michel - världens åttonde underverk, Château de Caen, Minnesmärket för fred, impressionistisk målning, ...).

Platser

  • Caen

    Esplanade de la Paix, 14000, Caen

    Frågor