Keystone logo
© Eva Dang
Unicaf - University of East London

Unicaf - University of East London

Unicaf - University of East London

Introduktion

University of East London har varit banbrytande framtider sedan 1898: från den andra industriella revolutionen till där vi är nu, den 4: e. Vi är ett karriärledd universitet som ägnar oss åt att stödja våra studenter att utveckla de färdigheter, emotionell intelligens och kreativitet som krävs för att trivas i en ständigt föränderlig värld.

Under läsåret 2018-19 har University of East London utvecklat och börjat implementera en ny 10-årig strategi, Vision 2028, för att omvandla vår läroplan, pedagogik, forskningseffekt och partnerskap för att göra en positiv skillnad för studenten, examen och framgång i gemenskapen. Vårt ambitiösa men uppnåliga mål är att bli det ledande karriärfokuserade, driftiga universitetet i Storbritannien, ett som både förbereder våra studenter för framtidens jobb och ger innovationen att driva den framtiden hållbart och inkluderande.

Om samarbetet med Unicaf

Unicaf är en global leveranspartner vid University of East London, Storbritannien, ansvarig för rekrytering, antagning, inskrivning och support av online-elever till universitetspriser som godkänts för distans onlineleverans. Efter en framgångsrik avslutning kommer kandidaterna att få ett University of East London-pris.

Unicaf onlineupplevelse

Onlineinlärning har revolutionerat högre utbildning. Som onlinestudent kan du lära dig enligt ditt eget veckoschema, studera var det är mest bekvämt och behålla ditt jobb eller fortsätta att ta hand om din familj.

Din utsedda studentrådgivare hjälper dig att bli bekant med hela processen. Innan du påbörjar dina studier kommer han eller hon vid din sida, när du behöver stöd, tills din examen.

Höjdpunkter i online-lärande

Vad är exakt lärande på nätet?

Med online-lärande eller online-utbildning kan du ha flera fördelar. Tre av huvudskillnaderna är att du kan studera när det passar ditt schema, var som helst och för en bråkdel av kostnaderna för ett utbildningsprogram på campus. Du får allt läromedel du behöver online och interagerar via onlineplattformen med dina handledare.

Vem kan dra nytta av onlineinlärning?

Oavsett om du är en skolläkare som just börjar din karriär, någon med familjeförpliktelser eller en professionell med ett upptaget schema kan du dra nytta av det. Men onlineinlärning är inte bara bekvämt; det blir också en integrerad del av en framgångsrik karriär. Tidigare fick en student den kunskap som varade livet i början. I dag är det enligt Financial Times, med den snabba framstegstakten, viktigt att hålla sig uppdaterad. Dessutom kan kunskaper i kombination med erfarenhet på jobbet ge din karriär ett ytterligare uppsving.

Kommunikation

Genom online-lärande kan du ha ständig kontakt med dina handledare. Medan studier på campus begränsar interaktionen till några timmar per vecka, kan förmågan att be om förtydligande eller råd när som helst förbättra din förståelse för ämnet.

nätverk

Den virtuella inlärningsmiljön (VLE) låter dig kommunicera med dina studenter. Oavsett om du behöver feedback eller vill diskutera ett ämne, är dina kollegor vid din sida.

Medel

Du behöver inte längre skapa ett bibliotek med rejäl böcker. Allt du behöver - forskningsartiklar, e-böcker, videor, presentationer - är lätt tillgängliga online via VLE. Allt bara några klick eller borttagningar.

Antagningar

Hjälp

Vid frågor eller problem, oavsett om det är relaterat till studierna, VLE, betalningar eller mer, kan du dra nytta av Unicafs Student Live Chat -tjänst. Du får hjälp inom ett ögonblick, utan att behöva boka tid eller vänta tills kontorstid.

Enkel registrering

Du kan enkelt registrera dig online, inom några minuter. En studentrådgivare kommer sedan att kontakta dig, diskutera alla detaljer, hjälpa dig med ansökningsprocessen och svara på eventuella frågor. Fyll bara i formuläret nedan och komma igång med denna livsförändringsmöjlighet idag.

Platser

Platser
  • London

    University Way, Royal Docks, E16 2RD, , London

    Frågor