Keystone logo
Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Introduktion

Unicaf University är ett panafrikanskt oberoende, erkänt universitet som kombinerar de bästa delarna av internationell utbildning och erbjuder akademiska kvalifikationer av hög kvalitet .

Unicaf University är ett licensierat universitet i Malawi , Zambia och Zimbabwe och är också godkänt för att rekrytera studenter i Kenya. Unicaf University är medlem i FN: s akademiska påverkan (UNAI) och medlem i den södra afrikanska regionala universitetsföreningen (SARUA). Unicaf University campus i Zambia och Malawi är också ackrediterade av det brittiska ackrediteringsrådet för oberoende vidare och högre utbildning som en oberoende leverantör av högre utbildning.

Unicaf University strävar efter excellens inom undervisning , studentprestationer och tillfredsställelse i en främjande akademisk miljö. Universitetet syftar till att bli den ledande högskolan i Afrika söder om Sahara, erkänd för sitt enastående bidrag till undervisning, lärande och forskning .

Unicaf University erbjuder studenterna möjlighet att tjäna högkvalitativa kvalifikationer till låg kostnad genom uteslutande online-leverans eller genom studier på campus, som kombinerar traditionell ansikte mot ansikte undervisning och aktivt deltagande i studenters sociala klubbar och aktiviteter med digitala inlärningsverktyg, som förbättrar erfarenhet av den moderna eleven.

Unicaf University syftar till att utbilda ansvarsfulla medborgare som förstår och stöder hållbar utveckling. Universitetet syftar till att ge tillbaka till de samhällen som det tjänar genom den nya kunskap som produceras av doktorandforskning, genom sina "gröna initiativ", (återvinning av papper, plast och aluminium, regelbunden plantering av träd), genom föreläsningar av framstående talare öppna för offentligt, genom gratis datorlektioner för gymnasieelever och arbetande vuxna, genom gratis workshops om grundläggande yrkeskunskaper, genom donationer till sjukhus och skolor och genom stöd av viktiga sociala syften.

Unicaf University erbjuder utbildade kandidatexamen, magister- och doktorsexamina online och på universitetsområdet inom ett brett spektrum av ämnen, inklusive management, ekonomi och företag, psykologi, undervisning, juridik, redovisning och ekonomi, engelsk litteratur, datavetenskap, webbdesign och utveckling och specialiserade MBA-program för olika branscher och sektorer.

partnerskap

Unicaf är för närvarande i samarbete med University of Suffolk (UK) , Liverpool John Moores University (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension i USA och Unicaf University i Afrika på flera campus. Efter avslutad framgång får studenterna av respektive utdelningsorgan sin examen som är identisk med den grad som erbjuds studenter på campus. Kandidater kan också delta i examensceremonin på hemmecampuset (med förbehåll för eventuella visumbegränsningar som kan gälla).

Campus funktioner

Universitetet har etablerat toppmoderna campus i Zambia, Malawi och Zimbabwe, och håller på att öppna ytterligare campus i flera andra afrikanska länder mycket snart. Förutom Unicaf -universitetets campus har studenterna också tillgång till de moderna faciliteterna för Unicaf -lärcentra i hela Afrika.

    Platser

    • Lusaka

      Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters), Longacres, , Lusaka

      Frågor