Keystone logo
United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

Introduktion

Välkommen till Förenade Arabemiraten University (UAEU) - det först och främst omfattande nationella universitetet i Förenade Arabemiraten. UAEU strävar efter att bli ett omfattande, forskningsintensivt universitet och registrerar för närvarande cirka 14.000 emirater och internationella studenter.

110371__MG_1067new_resize-2.jpg

Som UAE: s flaggskeppsuniversitet erbjuder UAEU ackrediterade, högkvalitativa kandidatprogram genom humaniora och samhällsvetenskapliga högskolan. UAEU erbjuder en livlig inlärningsmiljö som är oöverträffad i UAE med en särskild internationell fakultet, state-of-the-art nya campus och ett brett utbud av studiestödstjänster. UAEU är för närvarande rankad # 5 i Arabvärlden och # 350 världen över.

UAEU: s akademiska program har utvecklats i partnerskap med arbetsgivare, så våra kandidater är i hög efterfrågan. UAEU alumni håller nyckelpositioner inom industri, handel och regering i hela regionen. Våra fortsatta investeringar i anläggningar, tjänster och personal säkerställer att UAEU kommer att fortsätta att fungera som en modell för innovation och excellens.

Ackreditering

Högskolan för humaniora och samhällsvetenskap erkänner värdet av internationell ackreditering som ett medel för att säkerställa ett korrekt erkännande av kvalitetsundervisning och forskning som utförs i CHSS-programmen. En College Accreditation Committee har inrättats för att hjälpa enskilda avdelningar att få sina ackrediterade program samt att undersöka möjligheter till institutionell ackreditering av CHSS som helhet.

Alla CHSS-program erkänns för närvarande av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning .

110015_109903_chss_logo.jpg

På Förenade Arabemiraten University, College of Humanities and Social Sciences (CHSS), erbjuder spännande och varierade möjligheter och producerar akademiker som kan bidra till sina lokala samhällen och bredare samhälle. CHSS har en enastående internationell fakultet som har för avsikt att utbilda studenter till högsta standard. De bidrar till kunskapsutveckling på global nivå och påverkar väl över universitetet. Vår fakultet är också studentcentrerad och njuter av sina roller som lärare och mentorer, vilket ger både informerad instruktion och personlig vägledning till studenter.

Med mer än 3500 studenter och 150 fakultetsmedlemmar är CHSS den största av de nio högskolorna som utgör universitetet, utmärkt av en rik tradition, engagemang för arv och innovation och ett engagemang för att tjäna vårt samhälle och nationen.

Masterprogram

Masters program ger en omvandlingslärande erfarenhet som kan gynna karriärutveckling. De idéer, perspektiv, kunskaper, färdigheter och verktyg som studenterna förvärvar kan ha en kraftfull och bestående inverkan på deras personal och professionella liv.

Forskningsmöjligheter

CHSS är ett varierat college med olika avdelningar som hjälper till att forma eleverna olika forskningsintressen och samarbeten. Fakultetsmedlemmar och studenter CHSS samarbetar och deltar genom forskning, fortlöpande utbildning, workshops och samråd på olika områden som media, konferenser och statliga och privata organisationer och institut.

110370_CR2_0607.jpg

program

Högskolan erbjuder ett växande utbud av forskarutbildningar som inkluderar:

  1. M.Sc. i Remote Sensing and Geographic Information Systems (GIS)
  2. MA Governance och allmän ordning
  3. M.Sc. Klinisk psykologi
  4. Master i socialt arbete

Platser

Platser
  • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed St - Abu Dhabi - United Arab Emirates, , Al Ain

    Frågor