Keystone logo
Universal Arts School

Universal Arts School

Universal Arts School

Introduktion

Universal Arts School

Spaniens bästa animationsskola

14# bland de bästa animationsskolorna i världen

Universal Arts School , skola grundad 1994, baserad i Valencia (Spanien) och Los Angeles - Hollywood (USA), pionjär inom högpresterande utbildning inom videospel, digital film och VFX och animation. Med mer än 700 utmärkelser är den placerad i de 10 bästa utbildningsrankningarna i världen (ACR, The Rookies, Financial Magazine, etc.) där den tillämpar sin egen störande "träningsmetod" som kallas EP (utvecklad under +10 miljoner timmar av utbildning), vilket gör det möjligt för sina elever att vinna internationella utmärkelser (Oscar, Emmy, Cannes, Goya, etc.) samt arbeta i Top Studios Industry (Disney, Warner Bros., DreamWorks, Lucas Arts, ILM, Ubisoft, Blizzard, Riot Games, SkyDance, Sony Pictures ImageWorks, Weta Digital, Apple, Digital Domain, etc.).

Vi skulle kunna säga att det finns människor som har stor professionell eller personlig framgång trots den typ av utbildning man fått. Det betyder att vi alla har ett "klick" till vårt förfogande som vi kan klicka när vi vill. Den autentiska formationen måste bygga på att skapa en atmosfär där personen väcker sitt inre. Det måste finnas ett klimat av yttrandefrihet och förtroende. När man väl ansluter sig kan lärandet ta fart.

Det handlar om att lära sig en konst och ett yrke, en helhet. För närvarande pågår en ny revolution inom kunskap och intelligens. Vi tar hänsyn till begrepp som Emotional Intelligence, 9 Multiple Intelligences, Social Intelligence, Synesthesia, Neurolinguistic Programming, Lateral Thinking, etc. Nu vet man att för att lära sig är det nödvändigt att öppna flera samtidiga transversella och sammanbindande vägar där person känner att han använder alla sina förmågor, inte bara de kognitiva.

"PE" utbildningsmetodik, unik i branschen.

På UARTS har vi hjälpt mer än 10 000 studenter att starta sina yrkeskarriärer i alla typer av lokala och internationella studior och produktionsföretag, både personligen och online, med vår egen metodik som vi kallar EP eller "Produktionsmiljö" som tillåter studenter att arbeta i vilket företag som helst i världen.
Universal Arts School , sedan 1994, har utvecklat en ny träningsmetodik så att dess elever når sina mål eller till och med sina professionella drömmar. Utvecklad och optimerad av Universal Arts School , i 30 år, har den använts i den digitala audiovisuella sektorn för videospel, film, animation och VFX. Det är en kraftfull formel för att extrahera all talang och arbeta med vad eleven verkligen vill ha.
Denna metod tillåter:
* Återställ yrkesmognad (ägna dig åt vad du vill)
* Återställ aktiveringsmomentet (motivation, förväntningar och intressen)
* Uppnå ditt mål (uppfyll dina förväntningar och få ett drömjobb)

EP-METODEN BESTÅR AV 2 FASER, DISTRIBUERADE I 4 STEG
FAS 1 - TRÄNING
* Steg 1 - FÄRDIGHETER: Förvärv av färdigheter och kunskaper i "Produktionsmiljö".
* Steg 2 - REELS: Skapande och utveckling av Demo-Reel för att påverka marknaden.
FAS 2 - STUDIOPRODUKTIONEN
* Steg 3 - JOBBANSÖKNING: Utveckling och tillämpning av metodik för aktiv företagssökning.
* Steg 4 - JOBB: Urval av kandidat i flera jobberbjudanden

EP-METODEN ÄR BASERAD PÅ 4 STRUKTURER
1º) TOPPMENTORER
* Av branschen
* Omfattande transformationsmentorskap
2º) TRÄNINGSVÄGAR
* Frihet att välja
* Direkt EP-utbildning
3º) STUDIOPRODUKTIONEN
* Praktisk projektutbildning
* Empiriskt produktionsinlärning
4º) VIRTUELL CAMPUS
* Gemenskapstillgång
* Tillgång till innehåll 24/7

Antagningsprocessen

För att få tillgång till dessa studier är det nödvändigt att klara en intervju och ett antagningstest.
Processen består av 3 FASER: UTSÄTTNING, ANTAGNING och REGISTRERING
Under hela denna process:
1º) Utnämningen är GRATIS
2º) Inträdet är GRATIS
3º) Registrering har ÅTERBETALNING

UARTS har 15 000 förfrågningar per år, vilket genererar kandidater på väntelistan. Du kanske vill starta konsultationen via vår webbplats för att se om du är berättigad.

Stipendier och finansiering

Vi kan hjälpa dig genom att dela upp avgifterna. Du kan begära att vi gör en personlig betalningsplan. Vi kan anpassa oss efter utbildningen, du väljer ett månadsabonnemang som passar dig.

Vi kan även hjälpa till med bankfinansiering (med olika enheter) under fler månader och hjälpa till med handläggning och pappersarbete. Du kommer att få mindre avgifter för fler månaders finansiering, och detta kan vara intressant för att komma åt utbildningen.

Hitta ditt utbildningsstipendium i olika offentliga och privata enheter, nationella, regionala eller internationella och be om de dokument som de ber om, vi hjälper dig med procedurerna. Vi har för närvarande en speciell kampanj i våra master och kurser. Kravet för att få tillgång till den är att få arbetslöshetsersättning.

Utbildning, som alla andra produkter eller tjänster, kan ha buntar för träningsgrupper och / eller mer träning med samma budget. Om du kommer med vänner, familj etc. kan vi erbjuda dig ett speciellt erbjudande för en anpassad grupp.

Arbeta i branschen

Med denna utbildning är det yrkesfält som öppnar sig väldigt varierat och livskraftigt, där den globala efterfrågan på marknaden med de framtida proffsen verkligen hänger ihop. Din demo-rulle låter dig visa dina förmågor oavsett din ålder, erfarenhet eller studienivå, där det viktiga är kvaliteten som kan demonstreras av det arbete de har utfört.

Våra studenter står inför den professionella marknaden som arbetar på flera sätt:

 • Lokala och nationella företag, studior och produktionsbolag
 • Stora företag, storformatstudier och internationella producenter
 • Skapande av egna företag av audiovisuella tjänster och grafik
 • Självarbete i frilansläge, som arbetar för olika kunder lokalt eller internationellt.

Visum för utlänningar

Om du är utländsk student hjälper vi dig med VISA. Du behöver bara mejla oss om pappersarbetet för bearbetning. I varje land fungerar det på liknande sätt, men med vissa skillnader. Det mest intressanta är att du vänder dig till ambassaden eller konsulatet i ditt ursprungsland och ber om de papper du behöver.

I allmänhet kan de flesta eleverna stanna i Spanien upp till 90 dagar utan visum, även om det finns några länder som det är nödvändigt att behandla det oavsett längden på vistelsen i Spanien.

En studentvisum krävs för studier i Spanien när dessa är längre än 90 dagar.

En studentvisum krävs för personer som kommer från vissa länder, oavsett de dagar som kommer att hända i Spanien.

Kraven, förfarandena och varaktigheten varierar från land till land. Därför är det viktigt att informera dig i förväg på närmaste spanska ambassaden eller konsulatet. Det är också nödvändigt att du ser till att du har all nödvändig information för din speciella situation. Dessa skulle vara följande steg:

 1. Gå till den spanska ambassaden eller konsulatet i ursprungslandet. De kommer att förse dig med all information om kraven för att ansöka och erhålla studentvisum. Det är viktigt att kontakta ambassaden minst 60 dagar före det planerade startdatumet eftersom det finns en viss tid att behandla visumansökningar.
 2. Begär nödvändiga dokument, nyhetsbrev och formulär.
 3. Anmäl dig till kursen eller mästaren efter eget val.

När registreringen är gjord, begär du via e-post ett registreringsbevis för att få studentvisum och dess presentation vid ambassaden eller konsulatet.

Stipendier och finansiering

Vi tror att varje elev förtjänar möjligheten att fullfölja sina drömmar. Det är därför vi på Universal Arts School erbjuder stipendier som kan hjälpa dig att uppnå dem.

Vi vet hur viktigt det är för dig att kunna fokusera på dina studier utan att oroa dig för pengar; det är därför vi har skapat dessa stipendier, så att du kan fokusera på din framtid!

Starta processen så snart som möjligt för att säkerställa bästa möjliga chanser.

Platser

 • Los Angeles

  Gower Street 1627, 90028, Los Angeles

 • Valencia

  Carrer de Lleida 20, 46009, Valencia

  Frågor