Keystone logo
Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Introduktion

Master i styrelseformer och mänskliga rättigheter vid det autonoma universitetet i Madrid (UAM) och Santillana-stiftelsen erbjuder teoretisk och praktisk utbildning av den högsta akademiska strängen om mänskliga rättigheter och nationella och internationella garanti- och implementeringsinstitutioner.

Både på undervisnings- och forskningsnivå kombinerar mästaren juridiska, politiska och sociala perspektiv, vilket ger ett utrymme för reflektion och debatt om de aktuella utmaningarna för demokratisk styrning och de institutionella reformer som är nödvändiga för att försvara de grundläggande rättigheterna i dessa. globala samhällen.

Master in Governance and Human Rights erbjuder sina studenter den utbildning som krävs för att genomföra en framgångsrik yrkeskarriär både inom offentliga organ och inom privata organisationer som är inriktade på utövandet av lag, offentlig politik och internationellt samarbete.

Master i styrning och mänskliga rättigheter är en examen från det autonoma universitetet i Madrid (UAM).

Varför studera vid UAM?

Det är ett modernt universitet, intresserat av en omfattande utbildning av sina studenter och internationellt erkända, som inramas inom gruppen av de 200 bästa universiteten i världen.

Hon är orolig för miljön och stolt över sitt arbete för att uppnå ett miljövänligt campus.

Det är det spanska referensuniversitetet ur forskningssynpunkt och som har flera universitetsforskningsinstitut på universitetet och andra i samarbete med Högre rådet för vetenskaplig forskning. Pionjär i arbetet med solidaritetsåtgärder och samarbete, arbete med icke-statliga organisationer etc. UAM-akademiker har hög arbetsinsats, 90% av dem som har sökt jobb har hittat det och på en genomsnittlig tid på 4 och en halv månad. Det har ett sysselsättningsforum och den här tiden har det blivit universitetets sysselsättningsforum med fler deltagande företag och institutioner.

Det är ett entreprenörsuniversitet i många aspekter och en av de viktigaste är att skapa företag. Det är det spanska pionjäruniversitetet i detta avseende, det har CIADE-UAM Center for Entrepreneurial Initiatives för att hjälpa till med att skapa företag och sedan dess grundande har det deltagit i skapandet av mer än 170 företag.

Det har internationella utbytesrelationer med de bästa universiteten i världen, till exempel i ERASMUS-utbytesprogrammet med universitet i Europa, mer än 1000 studenter från den autonoma regionen njuter av akademiska vistelser. Det finns också privilegierade relationer med olika latinamerikanska universitet.

Bekymrad för det samhälle som det tillhör, upprätthåller det starka samarbetsrelationer med kommuner, institutioner och företag, för vilka det har undertecknat ett flertal avtal och ramavtal för samarbete. Det har många kulturella aktiviteter, inklusive sommarkurser och samtida humaniora. Den har den äldsta och mest prestigefyllda konsertcykeln som organiseras av universitet, som äger rum varje år på National Music Auditorium.

Det har flera sportfaciliteter, inklusive inomhus- och utomhuspooler. Det autonoma universitetet organiserar olika interuniversitetstävlingar och dess studenter är universitetsmästare i olika discipliner. UAM är en del av programmet High Level Athletes finansierat av Higher Sports Council.

Universidad Autonoma de Madrid","author_url":"","source":""}" />

138631_rsz_1138558_portadamanosconlogoshd.png

Platser

  • Madrid

    Facultad de Derecho de la UAM, Ciudad Universitaría de Cantoblanco C/ Kelsen, 1. Madrid, 28049, , Madrid

Frågor