Keystone logo
Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Introduktion

Ett unikt universitet

På University Camilo José Cela erbjuder vi dig en annan typ av utbildning. En aktiv och dynamisk utbildning som ger dig chansen att leva ditt universitetsliv till fullo inom och utanför klassrummet för att bli den professionella som du strävar efter att vara.

Vår pedagogiska modell är förankrad i tre pelare:

tvärvetenskap

Dela lektioner med studenter från andra grader och skaffa dig kunskap utöver din specialisering, genom att kombinera kunskap och kulturell bakgrund för att med säkerhet hantera de komplexa utmaningarna under 2000-talet.

Innovation

Vi förnyar akademiska läroplaner för att fokusera på dig och din inlärningsprocess. Undervisningen du får på UCJC skiljer sig från traditionell universitetsundervisning. Vi sticker ut från andra universitet tack vare vår öppna utbildningsmodell och metod som är mycket mer relevant för de tider vi lever i.

inter

Här blir du mer självständig, vi ger dig verktyg för att styra din professionella karriär och göra det i ett globalt sammanhang. Du får undervisning av förstklassiga föreläsare från många olika länder. Dessutom kan du fylla i din professionella profil med våra studier utomlands och internationella veckor.

Kupan (La Colmena) ®

Universidad Camilo José Cela","author_url":"","source":""}" />

La Colmena®

Du kommer att ta denna unika akademiska kursplan parallellt med dina examenkurser. Det gör att du kan utöka din utbildning genom viktiga discipliner i en värld där flexibilitet och tvärgående är ett ökande behov.

Platser

  • Madrid

    C/ Castillo de Alarcón, 49. Urb. Villafranca del Castillo, 28692, Madrid

    Frågor