Keystone logo
Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Introduktion

Universidad CEU San Pablo - Multidisciplinär högre utbildning

I mer än 90 år: Universidad CEU San Pablo University har varit dedikerade till att hjälpa studenter på vägen till framgångsrika framtida yrken. Skolan erbjuder ett brett utbud av kandidatexamina, dubbla kandidatexamen och forskarutbildning på spanska och engelska, inom många ämnesområden som ekonomi och företag, kommunikation och humaniora, arkitektur, teknik och hälsovetenskap.

Universitetet har en stark internationell miljö, befolkad av studenter från mer än 70 olika länder. Den öppna, kosmopolitiska och kulturella atmosfären i Madrid gör Spaniens huvudstad till ett populärt val för studier utomlands för studenter från hela världen.

Internationellt samarbete

Med stark tonvikt på anställbarhet erbjuder universitetet konkurrenskraftiga praktikprogram, med avtal på plats med mer än 9 000 företag och institutioner, både nationellt och internationellt.

En mängd internationella mobilitetsprogram finns också tillgängliga för studenter, professorer och forskare. Universitetet har samarbeten med de mest prestigefyllda universiteten i USA, inklusive Columbia University, Boston University, The University of Chicago och Fordham University.

CEU San Pablo University är engagerad i kraften i lärande och förbättring, och erbjuder ett antal stipendiemöjligheter.

Campus funktioner

Studera på våra vackra campus i Madrid

Universitetet har två stora campus belägna i privilegierade områden i Madrid: Moncloa och Montepríncipe . Båda låter dig studera i en trendsättande och internationell miljö och har de mest avancerade faciliteterna med de mest kompletta tjänsterna för att utföra aktiviteter och praktiker: laboratorier, forskningscentra, datorsalar, etc.

Dessutom, beläget i hjärtat av Madrid, har universitetet en poliklinik specialiserad på tandvård, fysioterapi, psykologi, nutrition och dietetik , där verkliga fall behandlas och studenter går till patienter under överinseende av professorer.

  Stipendier och finansiering

  Internationella studenter kan ansöka om Talent Bridge-stipendiet, vilket kan ge dem en sänkning av studieavgifterna med upp till 50%.

  Campusliv och faciliteter

  CEU San Pablo University har ett välutvecklat system med tjänster för studenter:

  • Bibliotek, idrott och volontärverksamhet på båda campus
  • Praktikkontor & karriärrådgivning
  • International Hospitality-paket: erkännande av ditt gymnasieexamen, erhållande av ett uppehållstillstånd för studier, öppnande av ett bankkonto
  • Språkcentra
  • Medicinsk och psykologisk hjälp

  Elevärenden och skollivskontoret sköter fritidsaktiviteter som syftar till att berika skolans liv.

  Vi ser gärna att du vänder dig till dina hobbyer i en universitetsmiljö och utvecklar nya intressen och relationer för att komplettera din utbildning:

  • Kulturella aktiviteter- gastronomi, teater, musik, filmer, opera, resor, debattklubb, kreativitetstävlingar, etc.
  • Volontärmöjligheter - ideella och medvetandekampanjer, aktiviteter för att hjälpa behövande, fattiga eller marginaliserade grupper.
  • Pastorala aktiviteter- öppna diskussioner, gemenskaper, kulturbesök, retreater, pilgrimsleder, seminarier, debatter m.m.
  • Idrottsaktiviteter - vi är värd för interna tävlingar och deltar i lokala och nationella interuniversitetsturneringar.

  Platser

  • Madrid

   Calle de Julián Romea,23, 28003, Madrid

  Frågor