Keystone logo
University of Medical Sciences  UCIMED

University of Medical Sciences UCIMED

University of Medical Sciences  UCIMED

Introduktion

I en tid då det bekräftas att de nya generationerna väljer livsstilar utan stora komplikationer, där de snabba, enkla och enkla blir urvalskriterier för att fatta sina beslut, blir det ännu mer relevant att lyfta fram de som motstår trender och, på tvärtom, i allt högre grad välja kvalitet, allvar, för konsoliderade akademiska organ eller för att söka prestige och en gedigen infrastruktur vid valet av universitet.

Vid University of Medical Sciences, UCIMED, har vi inte bara kämpat för våra studerandes kvalitet och kvalitet, utan vi har gjort dessa värden till en livsstil och vi har dem införlivade i vårt DNA. Som rektor finns det inget som gläder mig mer än att ha det nationella erkännandet av myndigheterna, det medicinska samfundet, vårdpersonal, föräldrar, studenter och akademiker.

Detta erkännande är inte bara på nationell nivå, det går mycket längre och bekräftas av det växande antalet studenter från olika delar av regionen som går med i vårt universitetssamhälle, de internationella organisationer som vi tecknar avtal med, eller med de företag som anställa våra akademiker.

Det är tre faktorer som vi i denna sökning efter excellens försöker främja bland våra studenter: villighet att lära, intresse och engagemang. Vi tror att det, oavsett omständigheterna om du har dessa egenskaper, kommer att bli mycket lättare att gå vidare för att uppnå de mål som vi föreslår.

Det är uppenbart att alla kan få eller leverera examensbevis (med mer eller mindre ansträngning) men en av de mest värdefulla egenskaperna är relaterade till värdena kvalitet och excellens. Det är det som gör oss annorlunda på UCIMED och vad som gör att våra studenter kan reflektera och göra en skillnad i deras roll i samhället och på deras professionella väg. Det är det som gör dem och gör oss: "Fortsätt att bryta alla gränser."

Platser

  • San José

    Carretera Vieja a Escazú, 10108, San José

    Frågor