Keystone logo
Universidad de Leon

Universidad de Leon

Universidad de Leon

Introduktion

Varför studera vid ULE?

Det finns minst tio skäl att välja León som akademiskt resmål, även om vi är säkra på att du kommer att hitta många fler.

 1. Det bästa talade språket - I Leon-området talas en mycket ren spansk, med en ganska neutral accent. På gatorna i León hör du att folk talar ordentligt spanska.
 2. Den bäst bevarade konsten - Här hittar du konstnärliga juveler hela tiden. Från rester av den romerska eran till den prisbelönta arkitekturen från det 21: a århundradet, utan att glömma den berömda och legendariska Camino de Santiago.
 3. Mångfald nationaliteter - Vi vill att du ska integrera i vårt samhälle medan du njuter av den internationella miljön som ULE erbjuder dig.
 4. Godfather-programmet - Låt dig själv styras av din sponsor. Det blir din bästa rådgivare.
 5. Ekonomisk destination - Att bo i León är billigt. Ett rum i en gemensam lägenhet kostar mellan € 150 och € 250 per månad, du kan gå eller cykla till alla platser och fritid är överkomligt.
 6. Natur och äventyr - Njut av att åka skidor, vandring, klättring och många andra äventyrsaktiviteter som provinsen erbjuder dig.
 7. Universidad solidaria - Samarbeta med vårt utvecklingssamarbete som deltar i solidaritetsprojekt
 8. Engagerade till miljön - Det gröna kontoret främjar hållbarhet och hälsosamma vanor: fri användning av cyklar, matlagningsverkstäder, återvinning ...
 9. Tillgängligt universitet - Alla byggnader är anpassade för personer med funktionshinder. Det finns en supportenhet som informerar och underlättar dag för dag till dem som har dessa behov.
 10. Den autentiska Spanien. - I León blev magna leonesa-charteret, det första i Europa, godkänt och det första universitetet skapades.

Vad kan du studera i ULE?

I vårt universitet kan du studera vad du vill ha. Använd vår katalog av studier och sökmotorn för ämnen Om du bara vill studera spanska som främmande språk, finns all information du behöver i språkcentret.

Du har en lista över akademiska samordnare med dina kontakter för den akademiska vägledning du behöver.

Det är möjligt att ta ämnen helt på engelska. De kan också kombineras med ämnen på spanska.

Brooke Cagle / Unsplash

När börjar vi?

Alla våra studier är uppbyggda i två terminer per läsår, mindre språkcenter som gör det i kvartaler.

Platser

 • León

  Campus de Vegazana S/N 24071 León, , León

 • Ponferrada

  Av. de Astorga 15 24400 Ponferrada, , Ponferrada

  Program

  Frågor