Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente Master i socio-miljöprojekt
Universidad del Medio Ambiente

Master i socio-miljöprojekt

Valle de Bravo, Mexiko

4 Semesters

Spanska

Heltid, Deltid

30 Nov 2023

01 Oct 2023

MXN 309 600 *

Blandad

* exklusive examensavgifter

Introduktion

Gör dig redo för dina projekt för att förnya världen

Välj de seminarier du vill ta under hela din masterexamen, samtidigt som du skaffar dig grundläggande färdigheter för att designa, genomföra och leda socio-miljöprojekt.

Master i Socio-Environmental Projects låter dig välja och kombinera seminarier och workshops från de andra UMA forskarutbildningskurserna, enligt de färdigheter och discipliner som du anser vara viktiga för att utveckla ditt projekt. Magisterexamen utvecklar kunskapen och verktygen för att integrera design och hantera projekt som använder den regenerativa visionen om hållbarhet som vägledning, vilket hjälper till att stärka din förändringsbyrå och din självförvaltning.

Syfte

Utveckla samarbetsprojekt och tvärvetenskapliga projekt som ger personliga, sociala och miljömässiga fördelar genom strategier som materialiserar potentialen i projektkontexten.

Från UMA hjälper vi dig att hitta boende i Valle de Bravo under ansikte mot ansikte workshops

En av de största attraktionerna som våra studenter hittar när de kommer till UMA är att lära känna Valle de Bravo; en plats som låter dig knyta an till naturen och med ett levande samhälle i socio-miljöfrågor.

Dag till dag i Valle de Bravo erbjuder lugn och ro, såväl som ett rikt socialt utbud, offentliga evenemang och utövande av sporter som skärmflygning, segling, skidåkning, mountainbike eller klättring.

Som en turistort har Valle de Bravo ett brett utbud av boenden för olika smaker och plånböcker.

Idealiska studenter

Karriärmöjligheter

Studieavgift för programmet

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Ranking

Faciliteter

Om skolan

Frågor