Keystone logo
Universidad México Americana del Norte

Universidad México Americana del Norte

Universidad México Americana del Norte

Introduktion

På Universidad México Americana del Norte vi engagerade i att utbilda proffs som kan möta dagens utmaningar. Mer än tre decennier av erfarenhet utmärker oss som en utbildningsinstitution som är dedikerad till undervisning på sekundär-, kandidat-, högre och forskarnivå, vilket erkänns av ministeriet för offentlig utbildning med officiell giltighet genom dekret 384 från H. Kongressen i State of Tamaulipas den 23 februari 1983 och registrering hos SEP daterad 11 mars 1983 enligt överenskommelse 219 från generaldirektoratet för yrken.

Universidad México Americana del Norte , AC, föddes från doktor Jorge Brenes Araya (+) ideologi och hjärta, som med en kallelse för service alltid kämpade för andras välbefinnande, för framför allt trodde han på gåvan av hälsa och mod av utbildning, med tanke på att den är den enda resursen - sade han - för att växa, överskrida och tjäna andra.

Bära frukt i mer än tre decennier, dess principer och tydliga övertygelse har stärkt vår akademiska nutid och idag fortsätter vår rektor, Dr. Edith Cantú de Morett, sitt arbete för att främja gymnasie-, kandidat-, kandidatexamen, magister- och doktorandutbildning för ungdomar från regionen, öppnar nya yrkesutrymmen för att möta de utmaningar som samhället kräver och fortsätter därmed med sina undervisningsändamål.

Platser

  • Reynosa

    Primera,SN, 88640, Reynosa

    Frågor