Keystone logo
Madero University

Madero University

Madero University

Introduktion

På UMAD har vi de högsta ambitionerna för våra studenter. Inom ett samhälle som främjar vikten av delade värderingar försöker vi främja en sann entusiasm för lärande och en anda av undersökning.

Baserat på kristna principer är UMAD en glad, konkurrenskraftig och inkluderande gemenskap. Akademisk prestation värderas högt, medan strävan efter excellens inom andra områden är avgörande för att tillhandahålla de bästa professionella verktygen.

Utbildning är ett förtroendearbete mellan människor och hopp för framtiden; som institution lyckas vi upprätthålla en högkvalitativ nivå och efterfrågan som är kompatibel med stoltheten över att tillhöra ett av de bästa studiehusen.

Räknat bland de bästa på statsnivå och unikt i sitt erbjudande av akademiska stödtjänster, på UMAD arbetar vi med vår vision från 2025: att vara en global utbildningsgemenskap med hög akademisk och teknisk nivå.

Att bygga en bättre framtid är kärnan i UMADs utbildning. Vi har i vårt DNA övertygelsen att varje individ har talanger att upptäcka och vårda; vår utmaning är att utveckla dem i en vänlig och förtroendefull miljö.

Platser

  • Puebla

    Antiguo Camino Real a Cholula,4212, 72150, Puebla

    Frågor