Keystone logo
Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Introduktion

Beläget i staden José C. Paz, National University of José Clemente Paz (UNPAZ) skapades 2009 genom lag nr 26,577. UNPAZ erkänner högre utbildning som en grundläggande social rättighet för den ekonomiska, sociala och kulturella utvecklingen i regionen och för att stärka rättsstaten och folkets demokratiska värderingar.

I denna bemärkelse är dess uppdrag undervisning i högre utbildning samt produktion och spridning av kunskap som bidrar till utvecklingen av regionen och sätter sig till tjänst för konsolideringen av social jämlikhet och utveckling.

Hans vision är att främja rättvisa, inkludering och utbyggnad av möjligheter som högre utbildning erbjuder lokalsamhället. De värden som inspirerar den bygger på solidaritet som en väg i uppgiften att bilda män och kvinnor med integritet som som människor och medborgare bär de högsta ideal som humanismen väcker och som kan sätta sin kunskap till tjänst av samhället. demokrati och mänsklighetens tillväxt.

Syftet med detta studiehus är att garantera gratis grundutbildning och tillgång till allmänheten, fria och fria universitet, säkerställa lika möjligheter och möjligheter, utveckla en mångfald öppenhet utan diskriminering mot alla samhällssektorer.

Varje medborgares tillgång till det offentliga universitetet utgör en förvärvad rättighet. Högre utbildning bör inte bara vara en allmän och social nytta, utan en universell mänsklig rättighet och statens ansvar.

Platser

  • José C. Paz

    Leandro N. Alem,4731, B1665, José C. Paz

    Frågor