Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Introduktion

Sedan det skapades har Nebrija University upprätthållit de differentierande värdena för sin utbildningsmodell, baserad på kvalitetsundervisning och på forskning som kunskapsskapande, med omfattande utbildning i färdigheter, kompetenser och förmågor hos alla sina studenter. Dessa är nyckelprinciper för att uppnå utvecklingen av individuella talanger och de bästa möjligheterna till professionell integration.

Vår filosofi är att lära genom att göra, vilket blir en unik universitetsupplevelse. Det är en livsviktig erfarenhet i omvandlingen av eleven mot global kunskap, för att vara med och leda de förändringar som han/hon är fördjupad i. Eleven "Nebrija" fokuserar på konstruktion av kunskap för livets viktiga utmaningar.

Det finns också ett fast engagemang mellan universitetet och företagen för utveckling av utbildning i yrkesskicklighet, vilket garanterar kvalitativa praktikplatser för studenten, för att uppnå hans/hennes ambition att växa i livet och intellektuellt under universitetsfasen.

Styrelsen för Nebrija University och de akademiska råden, som består av relevanta personligheter, kopplar sin kunskap och prestige till studie- och forskningsprogrammen. Nebrija University-studenter vet hur man fullt ut formulerar sina kunskaper och färdigheter inom det nationella och internationella samhället där de kommer att utföra sina yrkeskunskaper.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span translate= "no">Universidad Nebrija " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/ element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Vad skiljer Nebrija University?

 • Anställningsbarhet och inriktning mot yrket, med praktik på företag och institutioner för 100 % av studenterna.
 • Akademisk spetskompetens med personlig undervisning i små grupper, närheten mellan lärare och elever och mötet med relevanta personer från den akademiska och professionella världen.
 • Internationalisering med tvåspråkighet av internationella studenter i Madrid och med program utomlands, en av de viktigaste erfarenheterna innan du avslutar studierna.
 • Pedagogisk innovation med utrymmen för kunskap och sysselsättning för att vara kreativa, företagsamma och interagera på universitetet med alla sektorer, såsom bil, scenkonst, internationella relationer, kommunikation, etc.

Vem var Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija föddes i Lebrija (Sevilla) - därav hans pseudonym - 1441. Han studerade humaniora vid universitetet i Salamanca och fortsatte sina filologiska studier i Bologna, där han interagerade med italiensk humanism. Hans undervisning började vid universitetet i Salamanca, som han ägnade en stor del av sitt liv åt. Tillkallad av kardinal Cisneros gick han till universitetet i Alcalá för att delta i publiceringen av Polyglotbibeln, ett projekt som han övergav på grund av skillnader med gruppen av översättare. De sista åren av hans liv ägnades åt undervisning vid universitetet i Alcalá, där han dog 1522.

Den lysande humanisten kämpade hela sitt liv för att återställa det odlade latin som talades av Cicero och Quintilianus och som höll på att förloras till förmån för vulgärt tal. För detta baserade han den på den naturliga metoden, som utgick från goda kunskaper i det romanska språket -folkets språk-, som det bästa sättet att undvika att förlora det odlade latinet.

Bland hans verk utmärker sig följande: Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) och Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Av dem alla är den viktigaste, för den återverkan som den har haft i den spansktalande filologin, den om kastiliansk grammatik, som är den första kodifieringen av ett modernt språk, och vars prolog är tillägnad drottning Isabel den katolska.

Internt kvalitetssäkringssystem

Det interna kvalitetssäkringssystemet är en uppsättning dokumenterade processer som är nödvändiga för att hantera och kontrollera korrekt utveckling av Antonio de Nebrija Universitys dagliga verksamhet. Genom IQAS analyseras behoven, processerna definieras och en uppföljning hålls, allt samtidigt som ständiga förbättringar säkerställs.

Detta gör det interna kvalitetssäkringssystemet till ett levande dokument, som måste revideras och anpassas i takt med att organisationen eller dess verksamhet förändras.

Det är ett unikt system som omfattar alla centra och skolor som det är sammansatt av, såväl som deras motsvarande processer. Den utarbetades av den tekniska enheten för kvalitet (TUQ), under universitetsrektoratet, i samarbete med alla institutioner, både akademiska och administrativa, från vilka den är uppbyggd. För detta har TUQ tagit hänsyn till riktlinjerna som främjas av ANECA genom AUDIT-programmet, som syftar till att vägleda universitet i utformningen av kvalitetssäkringssystem.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135771_135754_DSC07192.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Utmärkelser / Ranking

Nebrija Universitys engagemang för akademisk spetskompetens, utbildning i ledande företag, innovation inom multidisciplinära program och internationell utbildning, placerar Nebrija University i topppositionerna i de viktigaste universitetsrankningarna.

Nebrija University är ett säkert val och uppgifterna bekräftar det.

Rankingen erkänner att Nebrija University har en hög universitetsprestation, en konsekvens av våra differentierande element:

 • Akademisk excellens
 • Anställningsbarhet
 • Internationell orientering

Ranking

 • U-ranking 2018 av BBVA Foundation och Economic Research Institute (IVIE).
 • QS Stars International Ranking - QS World University Rankings 2019.
 • University Transparency Ranking 2018 av Commitment and Transparency Foundation.
 • Erkännande av Ecuadors sekretariat för högre utbildning, vetenskap, teknik och innovation (SENESCYT).
 • Global Ranking CEO Magazine - MBA-program vid Nebrija Business School.
 • Global TOP 100 bästa mästare inom entreprenörskap.
 • Erkännande av utbildningsministeriet i Folkrepubliken Kina.
 • Madri+d Foundation - DOCENTIA – NEBRIJA Modell.
 • Rankning av 250 masterprogram av El Mundo - Två grader från Nebrija University sticker ut i klassificeringen.
 • CYD Ranking - från Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Knowledge and Development Foundation).

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135778_135758_IMG_6922.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Platser

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

   Frågor