Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Introduktion

Universidad Rey Juan Carlos erbjuder specialiserad och högkvalitativ utbildning med över 200 forskarexamina, inklusive universitets masterprogram, specifika grader och internationella doktorandprogram inom alla kunskapsområden. Det ger moderna faciliteter för att säkerställa att alla studier har den praktiska komponent som krävs inom det vetenskapliga området och på en allt mer konkurrensutsatt arbetsmarknad.

Sedan starten 1996 har Universidad Rey Juan Carlos (URJC) konsekvent förbättrat kvaliteten på sin undervisning i alla akademiska erbjudanden, med campus på olika platser i Madrid, Spanien. Denna kapacitet gör det också möjligt för universitetet att erbjuda omfattande utbildning för studenter som påbörjar universitetsutbildning för första gången. Kvaliteten på URJC har vunnit internationellt erkännande och är för närvarande rankad som ett 5-stjärnigt universitet inom anställningsbarhet, internationalisering och innovation. Det är rankat bland de 800 bästa universiteten i världen enligt Academic Ranking of World Universities (Shanghai Ranking), en av de mest krävande internationella rankningarna.

Fakulteten är högt kvalificerad, och varje utbildningsprogram innehåller experter som arbetar inom olika områden för att tillhandahålla omfattande utbildning anpassad till aktuella professionella behov. Universitetets 11 fakulteter och skolor är utrustade med toppmoderna faciliteter, vilket gör att studenterna kan få praktisk kunskap och anpassa sig till den nya forskningen och yrkesverkligheten. Både universitetets masterprogram och specifika examina erbjuder externa praktikplatser som en obligatorisk del av deras läroplan, vilket integrerar studenter på arbetsmarknaden innan de avslutar sina forskarstudier. Dessutom erbjuder universitetet 11 internationella program inom olika områden.

Platser

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Spanien

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Frågor