Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Introduktion

presentation

Grundat 1996, vårt universitet står till din tjänst och ger dig kvalitetsutbildning, genom ett brett och utmärkt akademiskt erbjudande, och bidrar till främsta kunskapen, vars resultat är i vår vetenskapliga forskning om internationell projektion.

Vi är övertygade om vårt kall till offentlig tjänst, oavsett om du är student eller om du funderar på att studera vid URJC, vi erbjuder dig alla våra möjligheter för din utbildning. Vårt universitet erbjuder dig en personal av lärare som brinner för att ge dig den bästa utbildningen. De är samtidigt dynamiska yrkesverksamma, flexibla och anpassade till de nya undervisningsmetoderna. Du har också uppdaterade och kvalitetsanläggningar, liksom laboratorier och många andra tjänster utanför klassrummen. Att studera på King Juan Carlos innebär att du går in i en idealisk inlärningsmiljö som hjälper dig att uppnå dina mål, både personliga och professionella, i den mest spännande framtiden.

För företag och proffs har vi också ett brett och noggrant erbjudande av forskarutbildning och fortbildning. Dessutom ställer vi vår ledande forskning till din tjänst och hela samhället, för att utveckla ny kunskap och hjälpa till att lösa de problem som verkligen betyder för medborgarna.

Vi är involverade i kulturellt skapande och spridning, främjande av sport och en hållbar livsstil. Vi vill bidra till en kritisk studie av sociala problem och ge innovativa förslag från vetenskap, kultur och konstlösningar som gör vår värld till en mer rättvis och bekväm plats.

Även om vi är födda för att tjäna befolkningen i Madrid, är vi involverade med alla spanjorer och EU-medborgare. Och vi är mycket stolta över det speciella band som förenar oss med Latinamerika. Vi arbetar nära med de bästa universiteten i världen.

Vi har fem campus i Madrid, Aranjuez, Alcorcón, Fuenlabrada, Madrid och Móstoles, och flera platser i huvudstaden.

128560_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

grader

Rey Juan Carlos University erbjuder erkända grundutbildningar i hela EU inom alla kunskapsområden: konst och humaniora, juridik och samhällsvetenskap, teknik och arkitektur, hälsovetenskap och experimentvetenskaper.

Vårt universitet välkomnar studenter från mer än 80 nationaliteter. Det är ett universitet där man kan utveckla en kritisk anda, träna i den akademiska och yrkesmässiga aspekten, och där man också kan berika och växa personligen och kulturellt. Att studera vid URJC erbjuder en lärande miljö och ett unikt campusliv för att öka arbetet och talang.

Forskningen i URJC

Rey Juan Carlos University främjar forskning som syftar till ekonomisk och social utveckling, främjande och främjande av forskningsaktiviteter och spridning och överföring av kunskap och resultat till samhället. Främjande av ID-aktiviteter utförs genom samarbete med företag och institutioner, och deltagande i nationella och internationella samtal som gör att våra forskare kan utveckla sina forskningslinjer som bidrar till att generera, utvidga och sprida kunskap och till Främjande av vetenskap och teknik.

128561_pexels-photo-1438072.jpg

Universitetslivet

Rey Juan Carlos University integrerar en serie program och åtgärder till förmån för universitetsgemenskapen och den sociala miljön i dess akademiska och forskningsverksamhet. Under hela kursen utvecklas olika konstnärliga, kulturella och pedagogiska aktiviteter som kompletterar universitetslivet och bidrar till utvecklingen och integrerad utbildning av våra studenter.

Kopplingen mellan universitetet och universitetsutbildningen under hela livet utvecklas också genom University of Older-programmet. Vårt sociala engagemang inkluderar projekt från samarbete och volontärarbete, hållbarhet och hälsosamma universitet.

Platser

  • Madrid

    Universidad Rey Juan Carlos Calle Tulipán s/n. 28933 Móstoles, Madrid, , Madrid

Frågor