Keystone logo
Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Introduktion

Universidad Torcuato Di Tella är en ideell institution, grundad 1991, i syfte att bidra väsentligt till det akademiska livet och utbildningen i Argentina. Idag bedriver universitetet grundläggande och tillämpad forskning inom grund- och doktorandundervisning inom konst och vetenskap.

Universitetet är byggt från utvecklingen av ett högkvalitativt forskningsfält som bidrar till kunskapsutveckling, med utgångspunkt från pluralismens grundläggande förutsättningar, den öppna diskussionen om idéer och akademisk kvalitet. Detta område är en källa till bidrag till både teorin och analysen av nationell och regional offentlig politik och privata strategier.

Kvaliteten på ett lands institutioner avgör i hög grad att det är politisk, ekonomisk och social funktion. Målet med Torcuato Di Tella-universitetet är att utbilda de nya generationerna av affärs-, akademiska, politiska och sociala ledare som kommer att vara aktörer och ansvariga för institutionernas framtida resultat.

Universitetet är övertygat om att en gedigen utbildning inom konst och vetenskap är en viktig aspekt i bildandet av dess studenter så att de blir medborgare som kan leda samhällets framtid med kapacitet, etik och generositet.

Platser

  • Belgrano

    Avenida Presidente Figueroa Alcorta,7350, C1428, Belgrano

    Frågor