Keystone logo
Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Introduktion

Universitetet

Det var år 1962 när professor Manoel Bezerra de Melo skapade i staden Mogi das Cruzes, en grundskola, som då fortfarande hette "gym". Det började Mogiana Organisationen för utbildning och kultur - Kom.

År 1964 var de första högskolor etablerade utbildnings komplex som från 1973 blev universitetet i Mogi das Cruzes (UMC). Tradition och banbrytande märket femtio åriga historia institutionen.

Under denna period kommer UMC att förbereda sina elever, nu numrering mer än 20.000 i Mogi das Cruzes campus och Villa-Lobos / Lapa, till kraven på arbetsmarknaden och utövande av medborgarskap.

För närvarande universitetet i Mogi das Cruzes har dussintals kurser vars innehåll och undervisnings-inlärningsmetoder ständigt uppdateras och förbättras. Fakulteten består av UMC 60% av magistrar och doktorer, varav många utvecklar stora vetenskapliga projekt. Eleverna kan också delta i forskningsprojekt, ta emot forskningsstipendier.

För detta ändamål upprätthåller universitetet utbytet med nationella och internationella institutioner och erbjuder även laboratorier, modern utrustning och utrymmen som utformats särskilt för utvecklingen av klasser, föreläsningar, konferenser, bland många andra akademiska verksamhet.

Tack vare dessa funktioner, University of Mogi das Cruzes har varit enastående i att utbilda yrkesverksamma inom områdena Exakta och teknikvetenskap, humaniora och hälsovetenskap. Idag är UMC bland de bästa universitet.

Universitetet bedömdes nyligen av undervisningsministeriet (MEC) och erhållna not 4 på en skala från 1 till 5, vilket placerar den bland de privata universitet i Brasilien och det bästa av Alto Tiete regionen.

Vår mission

"Ta fram och sprida kunskap för att bilda socialt ansvarstagande yrkesverksamma, företagare och processorer samtida verklighet."

Platser

 • São Paulo

  São Paulo, Brasilien

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor