Keystone logo
Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Introduktion

Den Universidade Estadual Paulista (UNESP) skapades 1976. Det har konsoliderat ett projekt gå vetenskapliga, tekniska, ekonomiska, kulturella och sociala utveckling åtagit sig att demokratiska principer och klart medveten om sin status som statlig institution, insatt och mycket aktiv i brasilianska samhället. Unesp's åtgärder inriktade på nästan varje område av experimentella och teoretiska vetenskaper såsom: teknik, hälsa, kommunikation, humaniora, samhällsvetenskap och konst, bland annat.

Interaktionen mellan UNESP med olika samhällssektorer utövar ett starkt inflytande på den sociala landskapet. Dess höga kvalifikationsnivå kan bekräftas genom det uttrycks antal före detta studenter införda i den professionella marknaden, liksom sin topposition i brasilianska nationella leden när det gäller alla områden där det förekommer.

Efter den globala trenden och se till att vara beredd på det, är UNESP nu, mer än någonsin, söker nya gränser att korsa och utmaningar att möta, genom att teckna nya avtal med högsta kvalitet institutioner i hela världen.

UNESP är en respekterad institution med fulländade medlemmar, fullt ackrediterade program och stark forskningsbas - och dessa kommer att förbli sina prioriteringar.

UNESP är en av de största och viktigaste brasilianska universitet med framstående prestationer i undervisning, forskning och rådgivning. UNESP stöds av statliga medel och tillsammans med USP (Universidade de São Paulo) och UNICAMP (Universidade Estadual de Campinas) erbjuder gratis allmän högre utbildning i Sao Paulo.

UNESP är den mest framgångsrika modellen för en multicampus universitet i Brasilien. sådan unik egenskap möjliggör intensiva och diversifierad verksamhet i São Paulo, den mest utvecklade staten i landet. dess inflytande kan kännas igen av den regionala utvecklingen där dess campus finns: en i den statliga kapitalet och 22 andra strategiskt fördelade över hela staten.

TEKNISK OCH scientifical SAMARBETE

Stöd myndigheter och resursförvaltning

För utvecklingen av dess huvudsakliga verksamhet UNESP erhåller finansiellt stöd från de viktigaste forskningsstödorgan i landet, till exempel: FAPESP, CNPq, uddar och FINEP. Dessa resurser är garanterade genom avtal som tillåter lärare och studenter att delta i utbytesprogram, utveckling av akademiska projekt och tjänster. Dessa avtal tecknas med nationella och utländska universitet, institut, föreningar, stiftelser, stadshus, regeringsbyråer, ministerier, federala och statliga myndigheter och privata företag, lägga upp till 300 partnerskap som ökar varje år.

Platser

  • São Paulo

    Rua Quirino de Andrade, 215 01049-010 , , São Paulo

    Program

    Frågor