Keystone logo
Université de Pau et des Pays de l'Adour GREEN Graduate Program i evolutionär ekologi i akvatiska miljöer (EEAE)
Université de Pau et des Pays de l'Adour

GREEN Graduate Program i evolutionär ekologi i akvatiska miljöer (EEAE)

Anglet, Frankrike

2 Years

Engelsk

Heltid

31 Mar 2024

Sep 2024

EUR 243 / per year *

På Campus

* För utomeuropeiska studerande: 3770 euro/år. För läsåret 2021-2022 kommer UPPA automatiskt att tillhandahålla delvis nedsättning av dessa avgifter till medborgare utanför EU; som ett resultat kommer de att betala samma anmälningsavgifter som europeiska me

Introduktion

Detta examensprogram syftar till att utbilda forskare som kommer att kunna tillämpa grundläggande kunskaper om evolutionär ekologi för att ta itu med utmaningen med mänsklig driven förlust av biologisk mångfald. Eftersom evolutionära processer kan vara svåra att dokumentera och fortfarande inte redovisas i stor utsträckning i hanteringen av akvatiska ekosystem, forskarutbildningen är starkt forskningsorienterad.

De disciplinära kurserna behandlar teoretiska aspekter av evolutionär ekologi och empiriska metoder kopplade till dess studier i akvatiska ekosystem. Genom individuella och gruppprojekt, studenter kommer att blanda grundläggande kunskaper och ledningsapplikation för att nå sin egen blandning av evolutionär ekologi i vattenmiljöer.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor