Keystone logo
Ahmad Dahlan University

Ahmad Dahlan University

Ahmad Dahlan University

Introduktion

UAD fortsätter att förbättra sina olika tjänster så att det blir en bekväm inlärningsplats för studenter, olika samarbeten förbättras kontinuerligt, med början från samarbete med andra utbildningsinstitutioner, forskningsinstitutioner, statliga, icke-statliga organisationer och industri, både nationella och internationella.

Förhoppningen är att studenterna med dessa olika samarbeten ska få maximala lärandemål som mål för utbildning i Muhammadiyah, "Att bilda muslimska människor som är trogna, hängivna, ädla karaktärer, kapabla av självförtroende, utveckla och utveckla kunskap och färdigheter och gör goda gärningar mot förverkligandet av ett huvud-, rättvis- och samhällssamhälle. välmående, välsignad av Allah SWT ". Det är därför UAD har ett motto "Moral och intellektuell integritet".

Vår högskola har också många vetenskapliga studier inom olika befintliga fakulteter och studieprogram, för att inte tala om institutionerna och diskussionsforum i den, så den som vill studera vid UAD har olika val av vetenskapliga studier med olika variationer. Detta ger också studenter möjlighet att berika sin kunskap och erfarenhetsforskning vid Ahmad Dahlan University .

Platser

  • Yogyakarta

    Jl. Kapas No.9, Semaki, Kec. Umbulharjo, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta 55166, Indonesia, , Yogyakarta

    Frågor