Keystone logo
Universitat de Girona

Universitat de Girona

Universitat de Girona

Introduktion

University of Girona är en offentlig institution som är integrerad i det katalanska offentliga universitetssystemet, som utmärker sig i undervisning och forskning och deltar i framstegen och utvecklingen av samhället genom skapande, överföring, spridning och kritik av vetenskap. , teknik, humaniora, samhällsvetenskap och hälsa och konst. Det är en ekonomisk och kulturell motor i dess omgivningar och uttrycker ropet om universalitet och öppenhet för alla traditioner, framsteg och kulturer i världen.

183918_photo-1571260899304-425eee4c7efc.jpg

25 skäl att studera vid UdG

UdG undervisar i kvalitet, internationellt erkännande, praktikplatser i företag och möjligheten att studera mitt i en aktiv, kultiverad stad med mänsklig åtgärd.

 1. Undervisning och forskning. Under 25 års existens har universitetet i Girona utmärkt sig i undervisning och forskning inom områdena konst och humaniora, vetenskaper, hälsovetenskaper, sociala och juridiska vetenskaper och teknik och arkitektur. Det är det tolfte statliga universitetet bland 66, enligt CyD-klassificeringen.
 2. Multidisciplinär och tvärgående utbildning. Vi erbjuder dig en tvärvetenskaplig och tvärgående utbildning: 48 grader och elva dubbla grader inom alla kunskapsområden förbereder dig för den professionella framtiden som en kritisk medborgare med världen omkring dig, reflekterande och iakttagande.
 3. Tre urbana campus. UdG-campus är urbana, hållbara, tillgängliga och har globala fördelar. Mitt i Barri Vell, i stadens centrum och i Montilivi, i utrymmen integrerade i en grön miljö.
 4. En universitetsstad Du kommer att bo och studera i en universitetsstad. Girona är kultur och framsteg, den är aktiv och dynamisk; och det är en av de tio bästa städerna i Europa för en tillflyktsort (enligt The Guardian, 2016).
 5. Nära till dig Du kommer att få personlig uppmärksamhet, med små grupper, mentorskap och ett informations- och rådgivningscenter speciellt designat för dig.
 6. Utbildning i språk och praktikplatser utomlands. Vi hjälper dig att gå längre: du hittar språkutbildning, praktikplatser utomlands, klasser i engelska och ett internationellt mobilitetsprogram med över 400 destinationsuniversitet att välja mellan. Språktjänsten, med sina kurser, hjälper dig att nå den nivå som krävs av examen.
 7. Engagemang i territoriet. UdG är närvarande i avgränsningen av Girona med forskningscentra, institut och stolar. Och det har centrum knutna till avgränsningen av Barcelona.
 8. Vi är internationella Vi upprättar samarbetsavtal med utländska universitet för att göra undervisnings- och forskningsstag från Sydamerika till Medelhavskretsen, gränsöverskridande rymden och Kina.
 9. Vi stöder. Vi engagerar oss i världen: mer än 1 000 UdG-studenter deltar aktivt i solidaritetsåtgärder med utvecklingsländer och i situationer med humanitär kris.
 10. Ekonomisk och social motor. Vi upprättar allianser med offentliga enheter (rådhus, råd, landsting ...) och privata enheter för att öka kunskapen.
 11. Innovation och tillämpad forskning. Med det sektoriella campusprogrammet blir UdG spjutspetsen för tillämpad innovation och forskning: detta underlättar förhållandet mellan företag och institutioner i olika socioekonomiska sektorer.
 12. Pionjär inom forskningsprojekt. UdG är en pionjär när det gäller att få fram forskningsprojekt, som publicerad forskning och i mängder av vetenskapliga publikationer.
 13. Internationellt erkännande av forskning. De mer än hundra forskargrupperna, 24 avdelningarna, 12 forskningsinstituten och 31 ordförande genererar internationellt erkänd kvalitetsforskning.
 14. Huvudkontor för forskningsinstitut i Generalitat. Fyra forskningsinstitut för Generalitat har sitt huvudkontor i UdG.
 15. Vi välkomnar talang. Stora tänkare, skapare, forskare och samtida forskare stannar vid UdG.
 16. Vi överför teknik till samhället. I UdG finns fyra TECNIO-grupper, expertagenter i överföring och med kapacitet att tillhandahålla tekniska innovationsservice till företag i Katalonien.
 17. Innovativa företag och forskargrupper. Science and Technology Park har mer än hundra företag och innovativa forskningsgrupper som leder teknisk forskning.
 18. Kompetens inom turism och Erasmus. Vi har en av de bästa turiststudiorna i Spanien och vi har en Erasmus Mundus av internationell prestige.
 19. Vi är engagerade i att undervisa om innovation. Implementering av problembaserat lärande är ett av de mest revolutionerande projekten för den nuvarande utbildningen och genomförs vid UdG.
 20. Bra kvalifikation i MIR-testen. Kvalitetsundervisning ger konkreta resultat: betyget 86% av de första läkarna i UdG i MIR överstiger statsgenomsnittet.
 21. Praktikplatser i företag. Vi förbereder dig för din professionella framtid med mer än 1 500 praktikavtal med företag och institutioner för att genomföra akademisk utbildning och ett långsiktigt externt praktikprogram för att främja anställbarhet.
 22. Stipendier och stipendier. Vi erbjuder mer än 7 miljoner euro i stipendier och studiebidrag.
 23. Kvalitetsutrustning och tjänster. I UdG har du allt du behöver: biblioteket, med mer än 10 000 kvadratmeter och öppet 338 dagar om året, studierum, datorrum, ett visningsrum för simulering av försök ... Vi är de första Katalanska universitet på laboratorieplatser för 100 studenter.
 24. Master och internationella examina. Du kan fortsätta din utbildning med ett brett utbud av 44 yrkeshögskolor och 8 magisterexamen.
 25. Sport, fritid och kultur. Lägg till upplevelsen av att vara ett universitet njutningen av sport, samarbets- och solidaritetsinsatsen, hjärtslag av associeringsverksamhet, castells känslor, teaterklassrummet, UdGs kör och många kulturella aktiviteter: konferenser, konserter, utställningar, avläsningar och Fiesta borgmästare vid universitetet i Girona.

183919_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Platser

 • Girona

  Plaza de Sant Domènec, 3 Edificio Les Àligues 17004 Girona, , Girona

Frågor