Keystone logo
Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Introduktion

Företaget forskarutbildning vid UBD innebär medlemskap i ett mångsidigt och blomstrande akademiska miljö som har partnerskap över hela världen med internationellt kända universitet. Universitetet har en progressiv och avancerad forskningskultur som intellektuellt är stimulerande och akademiskt krävande.

På UBD vet vi att studenter väljer att ange forskarutbildning för en myriad av olika skäl, och vi är djupt engagerade i att stödja våra studenters ambitioner och öka deras kompetens och anställbarhet.

En global universitet, ta itu med globala problem - UBD arbetar över hela världen med partner i utbildning, näringsliv, sjukvård, utveckling, filantropi och regeringen finner lösningar på några av mänsklighetens mest angelägna frågorna, och att göra banbrytande forskning inom den akademiska spektrumet.

För att ge möjlighet att bredda omfattningen av den arbetande befolkningen med forskarutbildningen, UBD introducerar forskarutbildning som studenter kan ta antingen från arbetsplatsen eller hemmet, med sin egen takt och genom olika vägar. Med en arbetsintegrerat lärande strategi och användning av teknik, kommer dessa mer effektiva program erbjuds på avancerad nivå start från augusti 2017.

banner_global

Internationella studenter

I början UBD öppnade sina dörrar för internationella studenter som utgör huvudsakligen Asean studenter. Mångfalden utvidgas i dag med mer kommer från östra Asien (Kina och Japan), Europa, Afrika och Mellersta Östern.

En mängd olika grundutbildning, forskarutbildning och forskningsprogram erbjuds på UBD, medan kortare program finns också som The Global Discovery programmet och språkprogrammen. Engelska är det viktigaste mediet för undervisning på UBD och utbrett i Brunei. De utbildningsprogram som erbjuds därför, ger möjligheter för internationella studenter att få tillgång till framtida anställningar globalt. Denna miljö ger också internationella studenter väg att lära sig engelska genom sina studier och det dagliga livet, vilket gör det lättare för dem att göra vänner och umgås.

UBD är en sådan trevlig miljö och internationella studenter kommer att känna sig hemma med uppsättningen av klubbar och aktiviteterna. Det finns också en mängd olika program för att säkra övergången av nya studenter i UBD genom enheten Studentavdelningen avsnitt International Studentservice.

Engelska Språkkrav

För alla program, måste den sökande ha åtminstone en kredit sex i engelska språket på GCE 'O' nivå undersökning eller en klass "B" i IGCSE engelska (som andraspråk) eller ett IELTS resultat på 6,0 eller TOEFL minsta totala poäng 550.

42929_Facts

Platser

  • Bandar Seri Begawan

    Universiti Brunei Darussalam Tungku Link Road, BE1410, Bandar Seri Begawan

Frågor