Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Introduktion

Vill du göra skillnad och vara med och forma världen vi lever i? Brinner du för problemlösning? Skulle du vilja arbeta med några av de bästa forskarna i världen för att tillhandahålla lösningar på dagens och framtida globala frågor?

Om så är fallet kan University of Birmingham vara det rätta forskarutbildningsvalet för dig. College of Engineering and Physical Sciences är ledande inom banbrytande utbildning, forskning och utveckling inom olika sektorer, såsom teknik, industri, teknik, energi, hälsovård och mycket mer. Att studera hos oss kommer inte bara att vara nästa steg på din karriärväg utan kommer att göra det möjligt för dig att göra världen till en mer avancerad, motståndskraftig och hållbar plats.

Varför studera vid University of Birmingham?

 • Vi är ett globalt topp 100 universitet och är rankade topp 20 i flera brittiska ligatabeller
 • Vi har utsetts till det mest riktade universitetet av Storbritanniens 100 främsta arbetsgivare (The Graduate Market 2021)
 • 87 % av vår forskning har global påverkan (REF 2014)
 • Många UoB-alumner och personal har varit involverade i arbete som erkänts med Nobelpris
 • Det finns en mängd stödtjänster för anställningsbarhet tillgängliga för studenter. Kollegiet och vårt karriärnätverk kan ge dig praktiska råd och färdigheter för karriärutveckling. Vi har också utmärkta industriella förbindelser med globala företag, som Rolls Royce och Jaguar Land Rover, vilket ger möjligheter för våra studenter att få insikt och erfarenhet av branschen.
 • Du kan få ett Commonwealth-stipendium värt £3 000 eller ett Global Masters-stipendium värt £10 000 om du börjar dina studier i september 2021. Information och behörighetskriterier för båda utmärkelserna finns på vår webbplats.

Campus funktioner

Beläget på ett traditionellt campus i "redbrick", ofta framröstat som ett av de vackraste i Storbritannien, har universitetet en livlig internationell gemenskap av studenter från över 150 olika länder. Med en kombination av historisk och modern arkitektur, lummiga gröna utomhusutrymmen och toppmoderna läroanläggningar och utrustning är vårt Edgbaston-campus en inspirerande miljö att vara i för dina studier.

Staden Birmingham

Bara 7 minuters tågresa från vår on-campus University tågstation, ligger hjärtat av Birminghams centrum, vilket gör det enkelt att resa till någon annanstans i landet. Med en livlig och blomstrande atmosfär och en mängd attraktioner och underhållning för att hålla dig sysselsatt, finns det mycket att uppleva i staden. Oavsett om det handlar om shopping, sport, insupa kulturen eller experimentera med mat så finns det något för alla här. Faktum är att våra studenter älskar Birmingham så mycket att 48 % bestämmer sig för att stanna i regionen efter att de tagit examen.

  Platser

  • Birmingham

   University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  Frågor