Keystone logo
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences Civilingenjör i sportcoaching
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

Civilingenjör i sportcoaching

Birmingham, Storbritannien

2 Years

Engelsk

Deltid

31 Aug 2024

Sep 2024

GBP 5 265 *

Distansutbildning, På Campus

* deltidsavgifter för brittiska studenter I för internationella studenter £10 215

Introduktion

Vår MSc i idrottscoaching på deltid är en unik utveckling inom området idrottscoaching i hur den strävar efter att utveckla högkvalitativa tränare i en forskningsaktiv miljö.

Den särart och kunskap som du kommer att få från detta program kommer att placera dig i en idealisk position för att informera om den framtida riktningen för sport på alla nivåer och att påverka deltagande och prestation genom att utmana nuvarande praxis.

Internationella studenter: Kontrollera dina visumkrav innan du ansöker eftersom de flesta sessionerna i detta program levereras online via distansutbildning.

Genom att ta detta program kommer du att utveckla färdigheterna att kritiskt utvärdera nya utvecklingar/teorier och integrera denna kunskap, där så är lämpligt, i din egen personliga coachingpraxis.

Under hela programmet kommer du att uppmuntras att utveckla dig själv som en livslång lärande, att förstå vikten av lärande och teorin bakom coachning och även utveckling av prestationer och expertis.

Detta program är en innovativ blandad leverans som använder både högkvalitativa onlineresurser kompletterat med diskussioner ansikte mot ansikte med akademiker och ledare inom programområdena. Du kommer att uppmuntras att utveckla din användning av teori i praktiken, och att reflektera över din egen personliga coachningsfilosofi och utveckling i ljuset av ny kunskap.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Studentberättelser

Om skolan

Frågor