
Bologna, Italien
VARAKTIGHET
2 Years
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Heltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Begär tidigaste startdatum
STUDIEAVGIFTER
Begär studieavgifter
STUDIEFORMAT
På Campus
Antagningar
Introduktion
Master Degree (MSc) i Food Safety and Food Risk Management är en inter-universitetskurs samordnad av University of Parma i överenskommelse med: Alma Mater Studiorum - University of Bologna , the Catholic University of the Sacred Heart of Piacenza, University av Modena och Reggio Emilia, universitetet i Ferrara.
En av tre läroplaner som ingår i Master med titeln "Riskhantering", kommer att utföras på Alma Mater Studiorum - University of Bologna i samarbete med University of Ferrara, vilket ger studenterna kunskap och färdigheter om hantering av biologiska risker på gårds- och mänsklig nivå genom att använda livsmedelsteknik, epidemiologisk och prediktiv analys.
5 skäl att anmäla sig:
- Utföra livsmedelsriskanalys, förebyggande och hanteringsaktiviteter
- Tillämpa lednings- och kontrollsystem som syftar till att garantera livsmedelsprodukters säkerhet
- Kunna utvärdera riskhantering och kommunikationspolicyer
- Tillämpa strategier för riskbedömning och riskminskning för att minska konsumenternas exponering för kända risker och eventuella nya risker
- Använd den vetenskapliga metoden för undersökning och tillämpa kunskaper och färdigheter för att lösa problem inom flera områden av livsmedelssäkerhet
Stipendier och finansiering
Studiebidrag och subventioner
Universitetsstudenter kan få ekonomiskt stöd under sina studier från Emilia Romagna-regionen, University of Bologna och andra externa organ.