Keystone logo
University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Introduktion

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah grundades första gången 2008 och har licens av Ras Al Khaimahs regering. Vi erbjuder grundutbildningar och forskarutbildningar inom flera discipliner.

Akademiskt centrum är specialiserat på områden som; Redovisning, Samhällsbyggnad, Maskinteknik, El- och elektronikteknik, Företagsledning, Juridik, Psykologi och Datorteknik. Studenter från olika akademiska bakgrunder och nivåer kan gå med i University of Bolton Academic Center som ett sätt att tjäna sina grund- och postgraduate-grader. Akademiska centret är beläget i en specialbyggd anläggning som bara är en del av vårt åtagande att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för studenter. Alla akademiska program är inrymda tillsammans på detta campus tillsammans med de grundläggande programmen, som vi erbjuder som en godkänd inträdesväg till University of Bolton-programmen.

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah är den första institutionen som söker och säkrar en operativ licens från RAK EZ, som har en nyinrättad licensregim inklusive en omfattande kvalitetssäkringsprocess som alla akademiska institutioner inom Emiratet nu måste arbeta med att följa. WINC var stolt den första institutionen som beviljades denna licens.

Akademiska centret drivs av en 42 000 kvadratmeter stor anläggning som rymmer klassrum, föreläsningssalar, kontorslokaler, ett bibliotek och ingenjörs- och datorlaboratorier. Dessutom har våra studenter tillgång till en mängd olika läroplaner och extra-läroplaner på campus genom det sedan länge etablerade och aktiva studentrådet. Det finns också studentbostäder som erbjuder kvalitetsboende och tjänster till ett rimligt pris, precis på plats.

Western International College (WINC) verkar under handelslicensen från Western International Corporation, som är den nyutnämnda Academic Infrastructure Provider till University of Bolton och dess Academic Center-franchise i Ras Al Khaimah. Western International College, Western International Corporation & University of Bolton, och Academic Center – Ras Al Khaimah är alla en del av samma utbildningsinstitution som är verksam i Ras Al Khaimah sedan 2008.

128487_people-coffee-notes-tea.jpg

University of Bolton, Academic Centre- Ras Al Khaimah erbjuder följande program:

Grundutbildningsprogram

 • BIng (Hons) i maskinteknik
 • BIng (hons) i civilingenjör
 • BIng (Hons) med avancerad status inom elektro- och elektronikteknik
 • BSc (Hons) i företagsledning
 • BA (Hons) i redovisning
 • BSc (Hons) i datorer
 • BA (Hons) i juridik
 • BSc (Hons) i psykologi

Forskarutbildningsprogram

 • Master of Business Administration (Executive – för kandidater med en ackrediterad kandidatexamen och 3+ års arbetslivserfarenhet på tillsynsnivå)
 • MBA Top Up (för kandidater som har en forskarutbildning men inte en MBA)
 • MSc i informationsteknik
 • Civilingenjör i Byggprojektledning

Varför University of Bolton, Academic Center RAK?

Prisvärd studieavgift

University of Bolton Academic Center erbjuder program till subventionerade terminsavgifter, vilket är hälften av terminsavgiften på huvudcampus Storbritannien för att ge både lokala och internationella studenter en möjlighet att få den mest värdefulla brittiska utbildningen i UAE.

Äkta och ackrediterade brittiska examen

University of Bolton Academic Center i RAK erbjuder ackrediterade brittiska utmärkelser från University of Bolton, Storbritannien. Detta är samma grader som erbjuds studenter som studerar på huvudcampus i Storbritannien med utskrifterna som nämner studieorten som RAK.

Campusfaciliteter

Den 42 000 kvm stora anläggningen innehåller klassrum, föreläsningssalar, kontorslokaler, ett bibliotek och ingenjörs- och datalaboratorier. Dessutom har eleverna tillgång till ett specialbyggt gymnastiksal och fitnesscenter med utrustning för aerob och viktträning, och utomhussportanläggningar inkluderar basketplaner, tennisgräsmattor, en fotbollsplan och volleybollplaner. Det finns också studentbostäder som tillhandahåller högkvalitativt boende och tjänster separata för flickor och pojkar med 24/7 säkerhet på campus.

Överför alternativ till UK Campus / Study Trips

Alla studenter som studerar vid University Academic Centre har möjlighet att överföra till huvudcampus i Storbritannien. Studenterna kan också besöka föräldrarcampuset på en studietur som sker regelbundet.

Studentboende

Det finns en separat toppmodern vandrarhemsanläggning för flickor och pojkar med 24/7 bevakning på campus.

Akademiska meritstipendier

University Academic Center erbjuder akademiska meritstipendier värda 1 miljon AED på årsbasis. Dessa stipendier delas ut utifrån studentens akademiska prestationer inom respektive land och vid Universitetscentrum i RAK.

Praktik- och placeringsmöjligheter

University Center har kopplats till mer än 200 företag i Förenade Arabemiraten. Studenter uppmuntras att bedriva praktikplatser under sommarsemesterna och det finns lättillgänglig hjälp för att säkra slutplaceringar.

Visabehandling

Alla studenter som studerar vid University Academic Center är sponsrade av universitetet, och visumhanteringen är mycket tillförlitlig med snabba handläggningstider.

Över 90 % av våra studenter får förvärvsarbete inom tre månader efter att de har tagit examen och campus är väl betjänt med omfattande kopplingar som det upprätthåller med över 200 företag som erbjuder praktikplatser och placeringsmöjligheter till våra studenter.

Platser

Platser
 • Ras Al-Khaimah

  Al Hudaiba – Burairat P.O.Box: 16038, , Ras Al-Khaimah

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Frågor