Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Introduktion

Få kunskapen att fungera

På University of Bradford kommer du att dra nytta av - och vara en del av - undervisning och forskning som utnyttjar teknik för samhällets bästa.

Du lär dig av akademiker och branschexperter som formar framtiden för sina sektorer i faciliteter i världsklass. Vi har investerat miljoner pund i högteknologiska inlärningsmiljöer, till exempel vår motion capture studio och nya School of Management-faciliteter.

Under din tid hos oss kan du bli den allra bästa versionen av dig själv. Universitetet är en plats där du kan utvidga ditt sinne och få livslånga vänner; där du kan växa, lära dig, uppleva. Var du kan tillhöra, och där vi stöder dig varje steg på vägen.

Kurser

Vi erbjuder över 100 grundutbildningar och mer än 200 forskarutbildningar, forskning och CPD -kurser. Dessa levereras över våra fyra fakulteter:

 • Biovetenskap
 • Hälsoundersökningar
 • Management, juridik och samhällsvetenskap
 • Teknik och informatik

Många av våra kurser är utformade med input från branschexperter och partners, och flera har professionella, lagstadgade eller reglerande organ ackreditering eller godkännande, vilket innebär att du kommer att utveckla färdigheter som är högt värderade av arbetsgivare.

129527_engineering-student.jpg

Du kommer att lära dig av akademiker och branschexperter som formar framtiden för sina sektorer. Du kommer att studera i faciliteter i världsklass-vi har investerat miljoner pund i högteknologiska inlärningsmiljöer, till exempel vår motion capture studio och Digital Health Enterprise Zone.

Vårt campus

Du hittar allt du behöver på City Campus, oavsett om du studerar, kopplar av eller umgås. Det har den typ av gemenskapstämning som du inte hittar någon annanstans. Det är en vänlig och välkomnande plats där stora saker händer.

City Campus är ett nav för studentaktiviteter. Det är hem för Student Central-basen för University of Bradford Students Union och 24-timmarsbibliotek. Det unika gymmet erbjuder nyligen uppgraderade idrottsanläggningar och vår studentbostadsby The Green ligger mitt i hjärtat av campus.

Ovanligt för ett stadscentrum har vi också gott om grönytor. Du kommer inte kämpa för att hitta någonstans lugn utomhus för att studera, koppla av eller spela sport under de varmare månaderna.

129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Årets universitet för social integration

University of Bradford är ett av Storbritanniens mest mångsidiga universitet. The Times Good University Guide 2020 utsåg oss till Årets universitet för social integration "som ett erkännande av vårt engagemang för människors framgång oavsett deras bakgrund, identitet, övertygelse och utmaningar.

129529_bradford-universitet-of-the-year-for-social-inklusion-2020.jpg

Vi ser individer och deras potential, arbetar hårt för att ta bort hindren för deras framgång och ser till att våra elever förstår att de kan gå framåt och göra positiva förändringar för alla våra framtider genom sina erfarenheter och utbildning.

Forskning

University of Bradford har över 50 års forskningserfarenhet och rankas bland de 50 bästa i Storbritannien (REF 2014) när det gäller forskningskvalitet. Tre fjärdedelar av vår forskning klassas antingen som världsledande eller internationellt utmärkt.

Vi erbjuder olika forskarutbildningsmöjligheter inom våra fyra fakulteter.

Campus funktioner

Du hittar allt du behöver på City Campus, oavsett om du studerar, kopplar av eller umgås. Det har den typ av gemenskapsatmosfär du inte hittar någon annanstans. Det är en vänlig, välkomnande plats där fantastiska saker händer.

City Campus är ett nav för studentaktivitet. Det är hem till Student Central — basen för University of Bradford Studentkåren och 24-timmarsbiblioteket. Det unika gymmet erbjuder nyligen uppgraderade idrottsanläggningar, och vår studentboende by The Green ligger mitt i hjärtat av campus.

Ovanligt för ett centrum campus, vi har också gott om grönområden. Du kommer inte att kämpa för att hitta någonstans tyst utomhus för att studera, koppla av eller spela sport under de varmare månaderna.

  Ranking

  Årets universitet för social integration

  Det University of Bradford är ett av Storbritanniens mest olika universitet. Times Good University Guide 2020 utsåg oss till Årets universitet för social integration" i erkännande av vårt engagemang för människors framgång oavsett bakgrund, identitet, tro och utmaningar.

  Platser

  Platser
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Frågor