Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Magisterexamen i "Arkitektur - inredning och för autonomi" på engelska med Okan University of Istanbul / TURKIET
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Magisterexamen i "Arkitektur - inredning och för autonomi" på engelska med Okan University of Istanbul / TURKIET

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Som en del av den tvååriga studiekursen i "Arkitektur_Interiördesign och för autonomi" på engelska, magisterexamen i klass LM-4 Arkitektur och byggteknik-arkitektur, avdelningen för arkitektur och industridesign "Luigi Vanvitelli" (DADI) signerade två internationella överenskommelser om upprättandet av två dubbla grader, en 2015 och den andra 2016. Det första, inom arkitektur, med fakulteten för teknik och arkitektur vid Okan University i Istanbul, aktiverades regelbundet i AY 2015/16 med första utbyte av studenter under de två terminerna på 1: a året; det andra, inom arkitektur och konst, kommer att aktiveras från och med AY 2017/18 med School of Design vid East China Normal University (ECNU) i Shanghai.

Den första ger studenterna möjlighet att få en dubbel magisterexamen, det vill säga en dubbel masterexamen i arkitektur. Okan University, ett av de mest dynamiska och unga universiteten i Turkiet, grundades av Okan Culture, Education and Sports Foundation 1999 och började sitt akademiska liv 2003-2004. Den växer snabbt och har nått en studentgrupp på 17 000 och omfattar 8 fakulteter under sitt 15: e år. Okan University strävar efter att bygga en bro mellan akademin och näringslivet genom att låta studenter arbeta i företag som en del av sin grundutbildning, från och med det första året. För detta ändamål har det ingått samarbetsprotokoll med viktiga exponenter i landets näringsliv. Det turkiska universitetet deltar aktivt i intensiva europeiska och internationella utbytesprogram. Okans huvudkontor är det moderna campus i Akfirat med fullt utrustade klassrum och laboratorier, ett bibliotek, konferensrum, ett gym, en pool, gym, kantiner och restauranger och sovsalar för studenter. Det finns också ett sportcenter, som inkluderar ett 400-personers gym, pool, tennis, basket, volleyboll och fotbollsplaner. I synnerhet har fakulteten för teknik och arkitektur 11 avdelningar varav avdelningen för arkitektur och stadsdesign och landskapsarkitektur. Den tvååriga kursen; tillhandahåller en utbildningskurs som utformats tillsammans med det turkiska universitetet med en rörlighetstid på en termin under det första året; innebär att i slutet av studieperioden släpps en dubbel examen i arkitektur. Avhandlingen kommer att utarbetas med två handledare, en från SUN och den andra från OKAN.

MOTTAGARE OCH BIDRAG

Vid den internationella magisterkursen i "Arkitektur_Interiördesign och för autonomi" (APIA i EN) aktiverad i partnerskap med teknik- och arkitekturfakulteten vid Okan -universitetet i Istanbul och med designhögskolan vid East China Normal University i Shanghai, treåriga akademiker i arkitekturvetenskap (examen klass L17) och alla som har uppnått en examen på första nivån i andra klasser (t.ex. beredning av framtida arkitekter. För detta ändamål kommer Institutionen för arkitektur och industridesign att aktivera, från början av nästa läsår, "åtgärdskurser" för att underlätta tillgången till APIA -kursen. Examensprogrammet är lokalt programmerat, därför kommer studenter från andra examensklasser än L17 inte att behöva ta antagningsprovet som krävs för nationellt programmerade arkitekturprogram. För att få tillgång till CdS måste kandidaterna visa kunskaper i engelska språket (åtminstone nivå B19 genom att visa lämplig certifiering eller genom att göra ett test på avdelningens högkvarter.

De som bestämmer sig för att anmäla sig till den internationella magisterexamen i ”Architecture_Design of the Interior and for Autonomy” (APIA i EN) kommer att kunna ansöka om stipendier som årligen tilldelas av SUN. En del av dessa stipendier är reserverade för utländska studenter.

Programresultat

Om skolan

Frågor