Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Magisterexamen i "Arkitektur - Inredningsdesign och för autonomi" på engelska med East China Normal University of Shanghai / CHINA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Magisterexamen i "Arkitektur - Inredningsdesign och för autonomi" på engelska med East China Normal University of Shanghai / CHINA

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Som en del av den tvååriga studiekursen i "Arkitektur_Interiördesign och för autonomi" på engelska, magisterexamen i klass LM-4 Arkitektur och byggteknik-arkitektur, avdelningen för arkitektur och industridesign "Luigi Vanvitelli" (DADI) signerade två internationella överenskommelser om upprättandet av två dubbla grader, en 2015 och den andra 2016. Det första, inom arkitektur, med fakulteten för teknik och arkitektur vid Okan University i Istanbul, aktiverades regelbundet i AY 2015/16 med första utbyte av studenter under de två terminerna på 1: a året; det andra, inom arkitektur och konst, kommer att aktiveras från och med AY 2017/18 med School of Design vid East China Normal University (ECNU) i Shanghai.

Den andra, med Shanghai ECNU, erbjuder studenterna möjlighet att genomföra en dubbel magisterexamen i arkitektur och konst. East China Normal University (ECNU) grundades i Shanghai 1951 och är ett av de mest prestigefyllda universiteten i Kina och det första som etablerades i landet efter inrättandet av Folkrepubliken Kina. Med två campus i distriktet Minhang och Putuo, och med en total yta på över 207 hektar, har ECNU länge ansetts vara ett trädgårdsuniversitet. ECNU lägger stor vikt vid utvecklingen av internationalisering och har ett utmärkt rykte över hela världen. Universitetet har aktiverat utbytes- och samarbetsprojekt med mer än 150 internationellt kända universitet. Det finns cirka 5 000 utländska studenter som studerar vid ECNU. Designskolan grundades i september 2004. Den har 4 avdelningar: visuell kommunikation, produktdesign, miljökonst och offentlig konst I. 4 avdelningar delas sedan upp i 11 specialiseringsgrupper, inklusive visuell kommunikation, produktdesign, landskapsdesign, interiör design, displaydesign, animationsdesign, videokommunikation, digital konst, varumärkesdesign och management, offentlig konst och modedesign. Designhögskolan ligger i Shanghais centrala distrikt, på ett modernt campus, och är utrustad med exklusiv utrustning och faciliteter, såsom designcentret, som täcker 3000 kvadratmeter, inklusive ett professionellt design- och modelaboratorium. Centrum som täcker 2700 kvadratmeter. ECNU School of Designs kärnvärde är Humanity Design, som stöder integration av natur, vetenskap, konst och mänsklighet. Dessutom har School of Design ingått ett långsiktigt samarbete med mer än 20 konst- och designgymnasier i Europa och USA. Dussintals internationella workshops och sommarprogram utomlands lanseras varje år. Den årliga sysselsättningsgraden för sina akademiker är över 97%.

Kursen - som varar två år, för SUN -studenter (medan den är tre år, för ECNU: s) - ger en utbildningskurs som utformats tillsammans med det kinesiska universitetet med en rörlighetstid från första terminen till andra året (med ytterligare onlinekurser för utveckling av ECNU under andra terminen); innebär att i slutet av studieperioden släpps en dubbel examen i arkitektur och konst. Avhandlingen kommer att utarbetas med två handledare, en från SUN och den andra från ECNU.

MOTTAGARE OCH BIDRAG

Vid den internationella magisterkursen i "Arkitektur_Interiördesign och för autonomi" (APIA i EN) aktiverad i partnerskap med teknik- och arkitekturfakulteten vid Okan -universitetet i Istanbul och med designhögskolan vid East China Normal University i Shanghai, treåriga akademiker i arkitekturvetenskap (examen klass L17) och alla som har uppnått en examen på första nivån i andra klasser (t.ex. beredning av framtida arkitekter. För detta ändamål kommer Institutionen för arkitektur och industridesign att aktivera, från början av nästa läsår, "åtgärdskurser" för att underlätta tillgången till APIA -kursen. Examensprogrammet är lokalt programmerat, därför kommer studenter från andra examensklasser än L17 inte att behöva ta antagningsprovet som krävs för nationellt programmerade arkitekturprogram. För att få tillgång till CdS måste kandidaterna visa kunskaper i engelska språket (åtminstone nivå B19 genom att visa lämplig certifiering eller genom att göra ett test på avdelningens högkvarter.

De som bestämmer sig för att anmäla sig till den internationella magisterexamen i ”Architecture_Design of the Interior and for Autonomy” (APIA i EN) kommer att kunna ansöka om stipendier som årligen tilldelas av SUN. En del av dessa stipendier är reserverade för utländska studenter.

Programresultat

Om skolan

Frågor