Keystone logo
University of Central Arkansas

University of Central Arkansas

University of Central Arkansas

Introduktion

I College of Arts, Humanities and Social Sciences stärker vi detta genom att betona en mångsidig och global läroplan och verkliga lärande aktiviteter, såsom: konstutställningar, studier utomlands, liveframträdanden, praktikplatser, grundläggande forskningsprojekt, workshops för kreativt skrivande , filmfestivaler, service-inlärningskurser och många fler.

Om studenter vill fortsätta sin utbildning här erbjuder vi forskarutbildningsprogram inom kreativ skrivning, engelska, film, historia, musik och spanska. Vår fakultet är redo och villiga att hjälpa dig med dessa beslut och ge dig nödvändiga insatser för att du ska kunna fatta ett välgrundat beslut om din studiekurs.

Högskolan för konst, humaniora och samhällsvetenskap är engagerad i globalt lärande och praktiska akademiska upplevelser, att göra en positiv skillnad i samhället och att utmärka sig inom utbildningsföretaget. Följ med oss i en värdefull och mångsidig utbildning.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Conway

    Donaghey Avenue,201, 72035, Conway

    Frågor