Keystone logo
University Of Crete

University Of Crete

University Of Crete

Introduktion

University Of Crete grundades 1973 och är en ung offentlig utbildningsinstitution som är engagerad i forskning och undervisning. Universitetets säte är Gallos Campus i Rethymnon, där skolorna för filosofi, utbildning, sociala, ekonomiska och politiska vetenskaper finns. Voutes Campus i Heraklion är hem för School of Sciences & Technology och School of Medicine, samt ett antal anslutna forskningsinriktade infrastrukturer och anläggningar, inklusive University General Hospital.

Uppdraget för University Of Crete är att generera och överföra vetenskaplig kunskap, att förbereda nya forskare och forskare för dess tillämpning och att bidra till att främja den mänskliga kulturen. Dessa mål uppnås genom att sträva efter nära kopplingar mellan forskning och utbildning, genom att uppmuntra vetenskaplig dialog och genom att utnyttja personalens och studenternas förmåga och talanger.

University Of Crete strävar efter att göra utbildning och forskning till en attraktiv och stimulerande upplevelse för sina studenter och forskare genom att ständigt sträva efter att vara i framkant för den moderna utvecklingen. Universitetet strävar efter att spela en ledande roll när det gäller att demonstrera de grekiska offentliga universitetens potential att delta som lika i det internationella akademiska livet på 2000-talet, genom att anta internationella bästa metoder, genom att se utåt och genom att uppmuntra excellens och innovation.

Platser

Platser
  • Heraklion

    Heraklion, Grekland

    Frågor