Keystone logo
© Eva Dang
University of Derby

University of Derby

University of Derby

Introduktion

Intro

Här på University of Derby tror vi att allt är möjligt. Med ett brett utbud av kurser på grundnivå, grundutbildning och forskarutbildning kan vi hjälpa dig att få din karriär till en bra start. Vi vet hur viktigt det är att ha den bästa undervisningen, och vi är stolta över att bli betygsatt Guld i undervisningsprincipen. men vi erbjuder också så mycket mer, med några av de bästa universitetets faciliteter i landet, möjligheter till branscherfarenhet och praktisk, praktisk lärande att göra dina studier relevanta för livet efter examen. För att hjälpa till att bredda dina horisonter erbjuder vi ett brett utbud av möjligheter att studera utomlands, oavsett ämne - ett bra sätt att uppleva en annan kultur, träffa nya människor och lägga till ditt CV.

Faciliteter

Vår huvudsakliga campus ligger i Derby, en högteknologisk stad med massor på gång. Campusen är spridad över flera platser, från vår huvudsakliga på Kedleston Road, som också rymmer vårt Sportcenter och huvudbibliotek, till One Friar Gate Square, vår specialistbyggnad för juridik och kriminologi. Markeaton Street är din bas för konst, teknik och teknik och har ett nytt STEM Center samt en separat byggnad för mode och textilier. Ett kort steg härifrån är den vackert restaurerade Britannia Mill, där du kan studera konst, dans, socialt arbete eller kreativa uttrycksbehandlingar.

På alla våra platser finns studieutrymmen och matställen för din stillestånd mellan föreläsningar. Vi har investerat 200 miljoner pund i våra anläggningar under de senaste tio åren vilket innebär att du kommer att lära dig i högteknologiska miljöer, inklusive en mock sjukhusavdelning, multi-scene kriminalteknik och Bloomberg Financial Markets Lab, för att nämna några .

Det finns gratis transport mellan platser i Derby, boende och centrum, så det är lätt att komma runt.

Vår Buxton Campus är en ledande spa och wellness stad på kanten av Peak District, en av Storbritanniens mest trafikerade nationalparker. Staden ger det perfekta läget för vår gästfrihet, spa, kulinariska konster, evenemang, turism och utomhuskurser. Vi är baserade i den historiska Devonshire Dome, utrustade med allt du behöver för att förbättra dina färdigheter, inklusive högspecifikationskök, restaurang och café och prisbelönt kommersiellt dagspa.

På Chesterfield hittar du den gamla och nya kombinationen för att skapa toppmoderna bestämmelser för vård och vårdkurser. Vi har omvandlat den tidigare Chesterfield Girls Grammar School till en modern, ljus bas för dina studier. Bland dess faciliteter är en spännande Immersive Interactive Simulation Suite, som replikerar verkliga scenarier i en säker inlärningsmiljö.

Studentliv

Vår aktiva studentkåren organiserar en mängd aktiviteter för att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid med oss. Välkommen Fortnight ger dig inte bara två veckors roligt som du sluter dig till universitetets liv.

Klubbkvällar och fester kommer snart att få vänner, medan utomhusbibliotek och öppna mic nätter ger något med lite mer avslappnad. Sport erbjuds på konkurrenskraftig eller social nivå, och samhällen täcker en rad akademiska ämnen, fritidsintressen och andra intressen. Unionen är också där för att representera och stödja dig under hela din tid på universitetet.

Derby har ett pulserande och kompakt centrum med gott om mat och dryck. Det finns biografer, ett konstcenter och ett bra utbud av underhållning, från nattklubbar till utrymmen, trampolining, en julskridskoåkning, bowling och inomhusgolf. Om du älskar att shoppa, har det inomhus Intu köpcentret ett bra utbud av high street butiker, medan den historiska katedralen kvartalet har några fler enskilda butiker och specialaffärer.

Buxton är en tystare stad och en bra bas för utomhusaktiviteter, perfekt om du älskar att promenera, klättra, cykla eller paddla. Det är också känt för sin konst och kulturella scen, med en populär sommarkonstfestival bland flera evenemang. Det finns ett bra utbud av affärer, barer och restauranger, men det är bara en kort resa till Manchesters ljusa ljus om du vill ha en stor natt ute, så du kan få det bästa av båda världarna här.

Öppna dagar

Vi skulle gärna välkomna dig till en öppen dag. Det är det bästa sättet att se universitetet själv och fråga alla frågor du har om kursen, staden och campuserna. Du kan ta en campus tur med nuvarande studenter, gå och prata om ämnet du vill studera, träffa studenter och personal som kan berätta vad det är som att studera här och ta en rundtur i vårt boende. Det finns råd till hands om att ansöka, finansiera och studera utomlands, samt tillträde kurser, online studie och andra alternativ.

Öppna dagar äger rum hela året - för fullständiga detaljer se vår hemsida.

Platser

  • Derby

    Kedleston Road (4,515.61 mi), DE22 1GB, Derby

Frågor