Keystone logo
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences MS i växtpatologi
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

MS i växtpatologi

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 25 / per semester *

På Campus

* 12 eller fler kredittimmar. Sänkt till $25/termin med assistenttjänst

Introduktion

MS (Master of Science)-examen i växtpatologi integrerar kurser och forskning i skärningspunkten mellan växt-, mikrobiologisk och miljövetenskap. Programmet inkluderar ett brett utbud av möjligheter inom områden som sträcker sig från tillämpad, fältbaserad sjukdomshanteringsforskning till labbbaserade metoder som syftar till att förstå växtpatogener och deras interaktioner med värdväxter på molekylär nivå. Vårt mål är att stödja och uppmuntra studenter som söker en karriär inom statliga myndigheter, akademiska institutioner eller den privata sektorn genom att ge dem en holistisk bakgrund i de många aspekterna av växtpatologi. MS är en forskarexamen som kräver kurser plus originalforskning som leder till en avhandling. Vi är mycket stolta över våra studenters framsteg och utveckling och deras integrerade utbildning och högkvalitativa forskning.

Med nära 30 fakultetsmedlemmar och över 60 doktorander erbjuder University of Georgia ett av de största och mest holistiska växtpatologiprogrammen i USA. Forskarstuderande har möjlighet att specialisera sig över alla discipliner som omfattar det samtida området växtpatologi, inklusive mykologi, bakteriologi, nematologi, virologi, virulens och resistensgenetik, molekylära växt-mikroberinteraktioner, epidemiologi och integrerad sjukdomshantering. Vår fakultet arbetar nära varje student för att utforma ett individualiserat program som möter studentens karriärmål.

Blivande studenter som är intresserade av ekonomiskt stöd kommer att övervägas automatiskt för alla forskarskolor, College of Agricultural and Environmental Sciences och/eller avdelningsassistenttjänster som de är berättigade till.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Karriärmöjligheter

Faciliteter

Om skolan

Frågor