Keystone logo
University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

Introduktion

Om universitetet

"Vi har möjlighet och ansvar att förbättra livet för individer, våra samhällen och världen runt omkring oss. Det är viktigt. Det är spännande. Låt oss ta det som är bäst om University of Guelph och dela det runt om i världen. "

Presidenten Franco Vaccarino.

Universitetet i Guelph är som inget annat universitet i Kanada. Forskningsintensiva och lärande-centrerade, våra campus spänner över stadscentrum och landsbygdssamhällen. Vi är kända för excellens inom konst och vetenskap och för vårt engagemang för att utveckla exceptionella tänkare och engagerade medborgare.

U of G har 29 507 grund- och doktorander på våra campus i Guelph, Toronto och Ridgetown, inklusive 1400 internationella studenter från mer än 120 länder.

Mer än 150 år efter lanseringen av våra grundskolor, och mer än 50 år sedan etableringen av University of Guelph, har vi nu över 173 000 alumni som bor i 160 länder.

Våra studenter, fakulteter och personal utövar aktiv förfrågan och utövar kreativitet inom en rad discipliner - fysik och biovetenskap, konst och humaniora, samhällsvetenskap, näringsliv, lantbruks- och veterinärvetenskap.

Känd för sina vackra, säkra campus och välkomnande, stödjande kultur, blandar U of G historisk och modern arkitektur med spetsteknologi.

Våra levnads- och inlärningsmiljöer uppmuntrar prospektering och tvärvetenskaplig delning av nya idéer, som är kritiska för att möta utmaningar som orsakas av vår mer komplexa och sammanlänkade värld.

Våra fakultetsforskare och forskare ger studenterna banbrytande forskningsmöjligheter, i laboratorier, konststudior, bibliotek och inom området.

Studentintrång är grundläggande för lärande och forskning vid U. Genom att fokusera på "hela studenten" ger vi University of Guelph examenverktyg och färdigheter för att göra skillnad i vår ständigt föränderliga värld.

På Guelph vänder vi kunskap till handling.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Guelph

    50 Stone Rd E, Guelph, ON N1G 2W1, Canada, , Guelph

    Program

    Frågor