Keystone logo
© Eva Dang
University of Hertfordshire Online

University of Hertfordshire Online

University of Hertfordshire Online

Introduktion

På University of Hertfordshire ser vi din potential, vi hör dina ambitioner och vi stödjer din framtid. Från det ögonblick vi träffas kommer vi att sätta dig på vägen för att uppnå dina mål. Vi kommer att driva dig framåt, vi kommer aktivt att guida dig varje steg på vägen. Du kanske inte är säker eller så kanske du har frågor – men vi tror på dig och vi hjälper dig att hitta svaren. Du kanske har ett mål som du vill uppnå – vi kan hjälpa dig fokusera. Du kanske vill ha en upplevelse – vi kan ge dig några. Här på Herts finns det många Pathways till framgång, så låt oss stärka din framtid och ta dig hela vägen. Det här är din plattform, din möjlighet att lyckas – så vad väntar du på?

Med våra onlinekurser har du friheten och flexibiliteten att lära dig och arbeta med ett internationellt samhälle av studenter, med tillgång till global expertis och nätverksmöjligheter, var du än är.

Dessa grader följer ett liknande tillvägagångssätt som våra motsvarigheter på campus och täcker, när det är möjligt, samma ämnen. De är designade och levererade av samma föreläsare, och lärs ut och bedöms på ett sätt som är specifikt utformat för web-baserat lärande och för studenter som behöver studera flexibelt. Vi har input från framtidstänkande arbetsgivare, vilket säkerställer att du tar examen med de färdigheter du behöver för en framgångsrik karriär.

Varför studera online?

Onlinestudier är perfekta för dem som vill förbättra sina färdigheter, kunskaper och karriärmöjligheter men inte kan åta sig att gå på ett universitet eller studera på heltid.

På University of Hertfordshire utvecklar, levererar och stödjer vi alla våra onlinegrader. Till skillnad från vissa universitet involverar vi inte tredjepartsbyråer i vår onlineutbildning. Från att fylla i din ansökan för att studera hos oss, rakt igenom dina studier och fram till examen, vårt vänliga dedikerade team av lärare och personal är här för att hjälpa dig, varje steg på vägen.

Våra onlinekurser har samma höga akademiska standard som våra kvalifikationer på campus. Du kommer att ha erhållit en fullt ackrediterad universitetsexamen. Vi är ett onlineuniversitet, såväl som ett traditionellt. Hur du väljer att studera påverkar inte giltigheten av din behörighet.

Våra onlinekurser har samma inträdeskrav, innehåll och i stort sett samma läranderesultat som våra program på campus. De följer samma rigorösa rutiner för akademisk kvalitetssäkring för utveckling, godkännande, leverans och bedömning. Detta säkerställer och skyddar värdet av utmärkelsen du får.

Studera på dina villkor

Online distansutbildning ger dig flexibilitet när det gäller att studera.

Alla våra onlinekurser är 100% online, du väljer när och var du ska studera. Alla våra kurser kan läsas på deltid, vilket innebär att du kan anpassa dina studier kring arbete och livsåtaganden.

Internationella studenter kan få en högt ackrediterad brittisk examen utan att behöva lämna sitt land. På universitetet ser vi också att interaktion med andra studenter och handledare också kan vara en viktig del av lärandeprocessen, så vi kombinerar denna flexibilitet med några schemalagda sessioner och bedömningar vid specifika tidpunkter.

Din kurs levereras genom universitetets hanterade lärmiljö Canvas.

Stöd

Det finns en vanlig missuppfattning att du inte kommer att ha någon universitetskontakt eller stöd från lärare när du studerar online.

Vårt vänliga dedikerade team av handledare och personal är här för att hjälpa dig, varje steg på vägen, din programhandledare är tillgänglig under dina onlinestudier, och för varje modul kommer du att ha en modulhandledare som kommer att stödja dig genom just den modulen.

Det finns också ett team av administratörer och utbildningsteknologer för att hjälpa till med tekniska frågor.

En hjälpande hand med din karriär

Som onlinestudent vid University of Hertfordshire kommer du att ha tillgång till den dedikerade tjänsten Career and Employment and Enterprise online, med stöd av deras enastående jobbportal, HandShake.

De är här för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och fatta de bästa besluten för din framtid, och erbjuder hjälp med att:

  • letar efter möjligheter till arbetslivserfarenhet
  • råd och tips om hur du skapar det perfekta CV:t
  • söka jobb
  • göra ytterligare studier
  • starta eget företag

Platser

  • Hatfield

    Mosquito Way, AL10 9EU, Hatfield

    Frågor