Keystone logo
University of Hertfordshire MA Illustration
University of Hertfordshire

MA Illustration

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13 950 *

På Campus

* internationella studenter på heltid, deltid £ 1160 per 15 hp / brittiska studenter på heltid £ 9450, deltid £ 790 per 15 hp / EU -studenter på heltid £ 13950, deltid £ 1160 per 15 hp

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

"På grund av den pågående Coronavirus -pandemin kan undersökningar ersättas med en alternativ form av bedömning under läsåret 2021/2022. Se programspecifikationen på dessa sidor för mer information."

Varför välja Herts?

 • Undervisningskunskap : Du kommer att undervisas av mycket erfarna akademiker som alla praktiserar illustratörer.
 • Anställningsutsikter : Utexaminerade arbetar för publicering, design och kreativa byråer samt internationella organisationer inklusive ASOS.
 • Branschrelaterat lärande : Tidigare studenter har fått erfarenhet av att följa briefs från organisationer inklusive Disney, Clintons och Centrica.

Om kursen

 • På MA Illustration -examen kommer du att utveckla dina professionella färdigheter som illustratör.
 • Du kommer att arbeta med designproffs med internationell status.
 • Denna magisterexamen ger dig möjlighet att arbeta i professionella och industriella sammanhang.

Varför välja denna kurs?

MA Illustration är ett Masters -pris inom PG Design -programmet vid School of Creative Arts. Inom programmet finns det en stark tonvikt på professionell praxis och verkliga tillämpningar av design. Du kommer att utveckla nyckelforskningskunskaper och få en god förståelse för arbetet från andra utövare inom ditt område.

Syftet med forskarutbildningen är att utrusta dig med de färdigheter, kunskaper och förståelse som krävs för att öva på en avancerad nivå, främja din kreativitet och förbättra dina anställningsmöjligheter. Du kommer att arbeta tillsammans med konstnärer och designers som är engagerade i en mängd olika medier och former. Induktion, seminarier och sociala evenemang för studenter och personal innebär att du kommer att vara en del av en vänlig och stödjande forskarutbildning, som också inkluderar filmskapare, musiker och proffs som arbetar i nya medier. Senior forskningspersonal och internationellt kända konstnärer arbetar med doktorander och hjälper dig att utveckla original och utmanande arbete.

MA Illustration -examen är utformad för att utveckla din fantasifulla, kreativa och tekniska potential som illustratör. Det ger dig en möjlighet att undersöka en rad olika medier inom illustrationsområdena, inklusive bildskapande roll i nya och traditionella medier, och illustrations relationer med konst och digitala medier.

Denna magisterexamen ger dig möjlighet att utveckla avancerade kunskaper och färdigheter i användningen av berättande berättande och dess relation till illustration, samt illustrativa konventioner i barn- och vuxenlitteratur, serier och andra medier. Vi uppmuntrar dig att utveckla de entreprenöriella och kommersiella färdigheter som är nödvändiga för att utveckla ditt arbete till fullo och förse dig med de praktiska och intellektuella färdigheterna för att trivas som en praktiserande konstnär. Genom att arbeta tillsammans med konstnärer och designers på andra forskarutbildningar kommer du att utforska möjligheterna för illustratören idag, ifrågasätta konventioner och förfina riktningen för din praktik.

Vår personal har erfarenhet av forskning och yrkesutövning, och du kommer också att dra nytta av bidrag från besökande designers och proffs, samt från engagemang i vårt internationella utställningsprogram. Kursen har också nära kontakter med ett brett utbud av branschpartners.

Studentupplevelse

På University of Hertfordshire vill vi se till att din tid att studera hos oss är så stressfri och givande som möjligt. Vi erbjuder en rad supporttjänster inklusive; studenters välbefinnande, akademiskt stöd, boende och barnomsorg för att se till att du får ut det mesta av din tid på Herts och kan fokusera på att studera och ha kul.

Ytterligare information

 • Smörgåsplacering eller studier utomlands år: n/a
 • Ansökningar öppna för internationella och EU -studenter: Ja

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Ma barnlitteratur: barns illustration
  • London, Storbritannien
 • MA Children’s Literature : Children’s Book Illustration
  • London, Storbritannien
 • MA Illustration
  • London, Storbritannien